Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 1809

Voor onze dierenkliniek De Waalsprong in Nijmegen (Oosterhout) zijn wij op zoek naar een ambitieuze Dierenarts Gezelschapsdieren!

Kwaliteit, zorg en aandacht. Dat is waar Dierenkliniek de Waalsprong voor staat. Om dit te bereiken beschikken we over de modernste technieken en kennis. De Waalsprong maakt als zelfstandige kliniek onderdeel uit van dezelfde groep waar Lingehoeve Diergeneeskunde onder valt. Lingehoeve Diergeneeskunde is een moderne, goed uitgeruste dierenkliniek, waar gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren worden behandeld. Bij de afdeling gezelschapsdieren worden, naast 1e-lijns patiënten, ook doorverwezen dieren behandeld.

Waar zijn we naar op zoek?

• Zelfstandig werkende Dierenarts Gezelschapsdieren
• Met enkele jaren 1e lijns ervaring
• Ambitie om zich verder te ontwikkelen (o.a. (praktijk)management taken)

Ben je ondernemend en heb je het in je om onze locatie de Waalsprong nog verder te laten groeien? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden we?

• Afwisselende baan met toekomst perspectief
• Verantwoordelijkheid voor vestiging (in nauwe samenwerking met de Lingehoeve)
• 32u (plus diensten, in overleg in te roosteren)
• Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring

We bieden je een fijne werkomgeving waar je samen met een team van enthousiaste collega’s dagelijks de beste kwaliteit diergeneeskunde levert. Er heerst een open cultuur waar veel kennis gedeeld wordt, waar altijd de mogelijkheid is voor overleg met de Lingehoeve en veel te leren valt door de daar aanwezige (specialistische) kennis. We beschikken over uitgebreide mogelijkheden tot diagnostiek en vinden het belangrijk te blijven innoveren. Spreekt bovenstaande je aan dan gaan we graag met je in gesprek!

Contact

Graag maken we kennis met je om te zien of er een match is! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen via 0488 48 29 00. De werving voor deze vacature gaat vanuit Lingehoeve Diergeneeskunde. Wil je direct reageren dan ontvangen we graag jouw schriftelijke sollicitatie met CV gericht aan Leontine Scholten: lscholten@delingehoeve


Dierenklkiniek de Waalsprong

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Leontine Scholten
06-83417581
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Carbatinastraat 13
6515 GM Nijmegen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken