Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1826

Binnen Mijn Dierenkliniek hebben wij een uniek programma ontwikkeld, speciaal voor de pas-afgestudeerde, nog onervaren dierenarts. Met dit programma word je gedurende 6 maanden intensief begeleid. Jij werkt samen met een ervaren dierenarts en leert de tips & tricks in de spreekkamer. Heb je wel al ervaring, lees dan vooral verder want natuurlijk hebben wij ook ruimte voor jou!

Omdat wij weten dat de start van je carrière als dierenarts best pittig kan zijn, hebben wij een geregistreerde coach beschikbaar gesteld die jou zal begeleiden. Er is een ruim nascholingsbudget voor jou gereserveerd zodat je kunt genieten van extra kennis. Zo ben je na 6 maanden klaar voor de dagelijkse praktijk.

Ben je al langer afgestudeerd, dan ben jij uiteraard van harte welkom om te komen solliciteren en hoef je niet mee te doen in het programma, maar kun je direct aan de slag in onze klinieken in de Bollenstreek. Ook voor jou is een nascholingsbudget beschikbaar.

Het bedrijf Mijn Dierenkliniek

Mijn Dierenkliniek is een groep dierenklinieken anno nu. Belangrijke speerpunten zijn communicatie en klantgerichtheid. Persoonlijke ontwikkeling is daarnaast zeer belangrijk.

Onze klinieken zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten. Zo beschikken wij onder andere over digitale röntgen, uitgebreide bloedanalyse apparatuur, video-endoscopie, elektrochirurgie, digitale dentale röntgen, gasnarcose, echo, etc.

Wij hebben ons aangesloten bij Evidensia, hetgeen voor jou betekent nog meer kansen om jezelf te ontwikkelen. Voor jonge dierenartsen is er een "graduate programma" waarin jij je als jonge dierenarts nog beter kunt ontwikkelen in de dagelijkse praktijk. Daarnaast is er een complete Academy opgezet door specialisten waardoor jij jezelf kunt ontwikkelen in diverse deelgebieden. Superleuk dus! Kijk voor meer informatie over de Evidensia Academy hier.

Wij bieden:

  • Intensief begeleidingsprogramma van 6 maanden (indien relevant)
  • Begeleiding door geregistreerde coach (altijd mogelijk)
  • Ruim nascholingsbudget
  • Een dienstverband van 32-40 uur
  • Een gezellige, dynamische en moderne werkplek
  • Salariering conform cao
  • Persoonlijke ontwikkeling

Functie-eisen:

  • Je bent gezelschapsdierenarts (ervaring is niet vereist)
  • Je houdt van aanpakken, bent stressbestendig en klantgericht
  • Je bent flexibel en krijgt energie van je vak

Corona maatregelen:

Wij nemen de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten zeer serieus en hebben in onze klinieken alle mogelijke maatregelen getroffen om het risico van de verspreiding van Corona zo klein mogelijk te maken. Mijn Dierenkliniek is hiermee een veilige werkplek. Goed om te weten.

Heb je interesse, stuur dan je c.v. met recente pasfoto en je motivatiebrief naar: vacature@mijndierenkliniek.nl.


Mijn Dierenkliniek Lisse

Mijn Dierenkliniek Lisse

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Wilma Fiolet
071-5720368
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Vivaldistraat 27-A
2162 AA Lisse
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken