Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1925

Wij kunnen ons best voorstellen dat je op een gegeven moment het gevoel hebt dat je iets mist. Je mist bijvoorbeeld een gezellige werksfeer of een hulplijn om iets te overleggen. Je denkt aan hoe enthousiast je was toen je net als dierenarts begon, maar kunt dat enthousiasme op de een of andere manier niet zo goed meer terugvinden. En al helemaal niet na dat misverstand met die klant. Kan, geeft niets en komt heel vaak voor. Je bent niet alleen.

Bij Mijn Dierenkliniek begrijpen wij dat je als dierenarts soms voor pittige uitdagingen staat. Wij willen jou hierin ondersteunen. Dankzij onze interne coach kunnen wij jou helpen gemotiveerd te blijven, want laten we eerlijk zijn, dierenarts zijn is gewoon fantastisch!!

Wij zoeken een leuke, gezellige dierenarts die al wat werkervaring heeft om juist met deze opgedane ervaring zelfstandig te kunnen werken in onze klinieken in de Bollenstreek (Lisse, Hillegom).

Jij werkt in onze kliniek nauw samen met ons team van gezellige paraveterinairen en hebt de beschikking over een stuk of 6 collega-dierenartsen waarmee je kunt overleggen.

Zoals aangegeven begrijpen wij dat het vak dierenarts best pittig kan zijn en daarom hebben wij een geregistreerde coach beschikbaar gesteld die jou zal begeleiden. Er is bovendien een ruim nascholingsbudget voor jou gereserveerd zodat je kunt genieten van extra kennis.

Nog even over Mijn Dierenkliniek

Mijn Dierenkliniek is een groep dierenklinieken anno nu. Belangrijke speerpunten zijn communicatie en klantgerichtheid. Persoonlijke ontwikkeling is daarnaast zeer belangrijk.

Onze klinieken zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten. Zo beschikken wij onder andere over digitale röntgen, uitgebreide bloedanalyse apparatuur, video-endoscopie, elektrochirurgie, digitale dentale röntgen, gasnarcose, echo, etc.

Wij hebben ons aangesloten bij IVC Evidensia, hetgeen voor jou betekent nog meer kansen om jezelf te ontwikkelen. Er is een complete Academy opgezet door specialisten waardoor jij jezelf kunt ontwikkelen in diverse deelgebieden. Superleuk dus! Kijk voor meer informatie over de Evidensia Academy hier.

Wij bieden:

  • Begeleiding door geregistreerde coach
  • Ruim nascholingsbudget
  • Een dienstverband van 32-40 uur
  • Een gezellige, dynamische en moderne werkplek
  • Salariering conform cao
  • Persoonlijke ontwikkeling

Functie-eisen:

  • Je bent gezelschapsdierenarts (ervaring is een pre)
  • Je kunt zelfstandig opereren en spreekuur draaien
  • Je bent flexibel en krijgt energie van je vak

Mijn Dierenkliniek Lisse

Mijn Dierenkliniek Lisse

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Wilma Fiolet
071-5720368
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Vivaldistraat 27-A
2162 AA Lisse
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken