Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1560

Voor onze vrijgevestigde, onafhankelijke dierenartsenpraktijk in Noord-West Friesland zijn wij met spoed op zoek naar een

dierenarts gezelschapsdieren

In onze goed uitgeruste praktijk houden we spreekuren, doen we diagnostiek, voeren we operaties uit en hebben we dieren in opname. Daarnaast doen we ook visites aan huis, wat voor een prettige afwisseling zorgt. Hiervoor is een dienstauto beschikbaar. Uiteraard staat de zorg voor de patiënt en zijn baas voorop en daarnaast hechten wij ook zeer veel waarde aan een fijne samenwerking.

Wij bieden een hele leuke baan binnen een enthousiast en ervaren team. Heb je al ervaring, dan zijn we daar blij mee, maar het is geen vereiste! Ook als je pas bent afgestudeerd of dit binnenkort doet, pas je prima binnen ons team.

Wij zorgen voor een relaxte werksfeer, een goede balans tussen werk en privé, bieden de mogelijkheid tot nascholing en uiteraard een goed salaris. Het aantal uur dat je beschikbaar bent en de werkdagen kunnen we in overleg vaststellen.

Doe je liever geen visites aan huis? Of zie je dat juist als een leuke toevoeging? Ook dat is allemaal bespreekbaar!

Onze praktijk is gelegen tussen Harlingen en Franeker en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, zowel vanaf de richting Leeuwarden/Drachten/Heerenveen als vanaf de Afsluitdijk.

Wil je met ons in gesprek of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar administratie@demobieledierenarts.nl of bel 0517-745075


Mobiele Dierenartsenpraktijk De Vrolijk Viervoeter

Mobiele Dierenartsenpraktijk De Vrolijk Viervoeter

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
A. Brouwer
0517-745075
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Rijksweg 17
8807 PJ Herbaijum
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken