Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2389

Wil jij een unieke baan als gezelschapsdierenarts? Wij hebben ruimte voor nog een extra dierenarts!

Als dierenarts aan huis word je voorzien van een eigen bedrijfsauto. Je behandelt katten en honden bij de baasjes aan huis. Dit doe je voornamelijk in de omgeving waar jij woonachtig bent, maar je leert ook de mooiste plekjes in Nederland kennen. Een wisselende werkomgeving, waar zelfstandig werken de basis vormt, is gegarandeerd. Een ding is zeker, als dierenarts aan huis is geen dag hetzelfde! Een combinatie met het werken in een van onze klinieken is ook zeker mogelijk!

Het team: Als dierenarts aan huis ben je de gehele dag druk bezig, daar heb je natuurlijk hulp bij nodig! Een ervaren team paraveterinairen ontzorgen je, waardoor jij je bezig kan houden met waar het allemaal om gaat, het helpen van dieren aan huis. Ze houden je agenda bij en zorgen ervoor dat jouw voorraad altijd klopt. Verder rijden wij met meerdere dierenartsen aan huis, er is de hele dag onderling overleg met elkaar mogelijk.

Wat doen wij aan huis?
Als dierenarts aan huis kan je ontzettend veel doen voor de gezelschapsdieren, misschien wel meer dan je denkt. Alles wat je in een spreekkamer kan doen, doen wij ook aan huis! De auto is voorzien van alle medicatie en apparatuur die jij nodig hebt, waardoor jij je werk tot in de puntjes kan uitvoeren.

De pluspunten: Als dierenarts aan huis ben je verzekerd van een hoop vrijheid en zelfstandigheid. Geen strakke agenda’s met overvolle spreekuren. Daarnaast zal je merken dat baasjes onze dienst aan huis als zeer prettig ervaren. Het behandelen van hun dieren aan huis ontzorgt niet alleen de dieren, maar ook de baasjes. Ook zij voelen zich natuurlijk meer thuis in hun eigen huis.

De waardering die je krijgt als dierenarts aan huis is dan ook zeer groot, en dat maakt het werk toch een stuk leuker!

Wat wij zoeken: Als dierenarts aan huis moet je sociaal en communicatief vaardig zijn. Je bent meer in contact met de baasjes dan in een kliniek. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs. Tot slot ben je creatief en praktisch ingesteld.

Uren zijn in overleg, wat jouw voorkeur heeft :) Ben jij woonachtig in (of vlakbij) omgeving Utrecht, 't Gooi, Amsterdam, Rotterdam of Den-Haag? Vind je het wellicht leuk de aan huis service te combineren met je huidige baan in een dierenkliniek of wil je liever je dagen vullen met mooie, gezellige en interessante thuisconsulten?

Wat wij aanbieden:
· Een volledig ingerichte bedrijfsauto; je eigen kliniek op vier wielen;

· Een goed salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten.

· Een fijne begeleiding zodat je rustig de kneepjes van het vak kan leren!

Maar wat je vooral krijgt is een baan waar je ontzettend veel waardering krijgt en voldoening uit haalt. Je werkt zelfstandig en komt voor situaties te staan waar je ontzettend veel kan van leren. Jij ontzorgt zowel de dieren als de baasjes en dat maakt het dat je iedere dag met een glimlach in en uit je auto stapt.

Heb je vragen over JouwDierenartsAanHuis? Stuur gerust een mail. Lijkt het je leuk om een keer een dagje meelopen? Neem dan ook gerust even contact op!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan via de onderstaande button!


JouwDierenartsAanHuis

JouwDierenartsAanHuis

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
P Hegeman
0639846746
Website: bekijk website
Adres:
Telderslaan 37
3527 KD Utrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Pets Health Muiderberg

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken