Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Voor onze praktijk in Aalsmeer zijn wij opzoek naar enthousiaste fulltime/parttime dierenartsen (uren in overleg) ter aanvulling van ons team.

Ranzijn Dierenarts
De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met uitgebreide diagnostische mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Een uitgebreid labaratorium;
  • Digitale röntgen;
  • Echografie;
  • Tandheelkundige apparatuur;
  • Laparoscopische operaties (2 vestigingen).

Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten van vele dierenartsen. Hierdoor zijn er veel collega dierenartsen beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Onze 14 praktijken zijn gevestigd in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, De Bilt, Delft, Leiderdorp, Nieuw Vennep, Rotterdam, Sneek, Spijk, Velserbroek en Zaandam.

Wij onderscheiden ons in de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Functie
In de klinieken behandelen onze dierenartsen zieke dieren en spoedgevallen, en verrichten daarbij de noodzakelijke aanvullende onderzoeken. Daarnaast geven wij preventief advies met betrekking tot de verzorging en gezondheid van de dieren en worden vaccinaties verricht. Bovendien worden diverse operaties uitgevoerd. Denk hierbij aan standaard operaties als castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen, maar ook blaasoperaties, bultjes verwijderen, poot/teen/staart amputaties, verwijderen van corpus alienum, enucleatio bulbi en andere chirurgische ingrepen worden uitgevoerd.

Wat we vragen
Wij zoeken een enthousiaste gezelschapsdierenarts die communicatief sterk is, zich wil ontwikkelen en een gezellige sfeer op de werkvloer belangrijk vindt. We geven de voorkeur aan dierenartsen met 1 á 2 jaar ervaring, maar we bieden ook mogelijkheden voor net afgestudeerde artsen. De contracturen worden in overleg bepaald. Belangrijk is ook jouw flexibiliteit, omdat je ook in de avonduren, in het weekend en op andere locaties kunt worden ingeroosterd. Dus: ben je klantgericht, communicatief vaardig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden van onze praktijken in de avond en in het weekend en de diverse locaties? Dan zoeken wij jou!

Wat we bieden

Ranzijn biedt dierenartsen een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor 73,62% door Ranzijn betaald, wat boven cao is. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een spoedkliniek, waardoor er niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast vergoedt Ranzijn de CKRD-registratie en worden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Wij vinden het op peil houden van kennis en nieuwe ontwikkelingen een must en zorgen er daarom voor dat er volop uitdaging is en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Je komt te werken in een team met een prettige werksfeer, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Geïnteresseerd?
Ben jij een enthousiaste teamplayer en lijkt het je leuk om in een goed geoutilleerde kliniek te werken met een gezellig team? Stuur dan jouw reactie op onze vacature, inclusief CV en motivatiebrief, via de button “solliciteer direct” of stuur een e-mail naar de DAP districtmanager, via districtmanager@ranzijn.nl met je CV en motivatiebrief.

ps. In verband met het succes van onze praktijken zijn wij voor meerdere praktijken op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk ons vacatureaanbod hier!


Ranzijn Dierenarts Aalsmeer

Ranzijn Dierenarts Aalsmeer

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Aalsmeerderweg 436
1432 EG Aalsmeer
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken