Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2365

Voor onze dierenartsenpraktijk in Rotterdam wij op zoek naar een vakkundige dierenarts ter aanvulling van ons professionele team (parttime of fulltime). Interesse in deze vacature? Lees dan snel verder!

De Ranzijn dierenartsenpraktijk in De Bilt is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek met uitgebreide diagnostische mogelijkheden. Denk hierbij aan:

 • Een uitgebreid laboratorium;
 • Digitale röntgen;
 • Echografie;
 • Laparoscopie;
 • Uitgebreide dentale diagnostiek en behandelingen.

Je komt te werken in een veelzijdig, gemotiveerd team, dat graag van en met elkaar leert. We richten ons ieder op verschillende vakgebieden en bieden ook de mogelijkheid om je te specialiseren en door te groeien. Daarnaast hebben we een gevarieerde klantenkring. Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten met 14 klinieken, hierdoor zijn er veel collega dierenartsen beschikbaar voor intercollegiaal overleg.

Wat ga je doen?

Als Dierenarts bij Ranzijn behandel je zieke dieren en spoedgevallen en verricht je daarbij de noodzakelijke aanvullende onderzoeken. Daarnaast geef je preventief advies met betrekking tot de verzorging en gezondheid van de dieren en worden vaccinaties verricht. Uiteraard voer je ook diverse operaties uit. Denk hierbij aan standaard operaties als castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen, maar ook blaasoperaties, bultjes verwijderen, poot/teen/staart amputaties, verwijderen van corpus alienum, enucleatio bulbi en andere chirurgische ingrepen.

Wat we bieden

Ranzijn biedt dierenartsen een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor 73,62% door Ranzijn betaald, wat boven cao is. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een spoedkliniek, waardoor er niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Je werkt alleen tijdens openingstijden van de praktijk.

Wij vinden het op peil houden van kennis en nieuwe ontwikkelingen een must en zorgen er daarom voor dat er volop uitdaging is en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

 • Middels onze Ranzijn Masterclass bieden wij onder andere:
 • Een opleidingstraject voor net afgestudeerde dierenartsen;
 • 4 x per jaar intercollegiaal overleg;
 • Lezingen van ervaren dierenartsen en/of specialisten;
 • Practicum lessen;
 • Een ruim budget voor externe opleidingen en nascholingen.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan ‘learning-on-the-job’ onder toeziend oog van een ervaren collega. Wij hebben zeer ervaren artsen in dienst die je (indien nodig) begeleiden bij basisoperaties, maar ook bij meer gecompliceerde en uitdagende operaties. Je komt te werken in een team met een prettige werksfeer, waar collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat we vragen

Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste, afgestudeerde gezelschapsdierenarts die communicatief sterk is, de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen binnen diergeneeskunde en een gezellige sfeer op de werkvloer belangrijk vindt. Daarnaast ben je zeer behendig in de omgang met gezelschapsdieren en bovendien klantgericht. We geven de voorkeur aan een dierenarts met al enkele jaren werkervaring, maar we bieden ook mogelijkheden voor net afgestudeerde artsen. De contracturen worden in overleg bepaald (parttime en fulltime mogelijkheden).

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovengenoemde vacature en lijkt het je leuk om in een goed geoutilleerde kliniek te werken met een gezellig team?

Solliciteer dan direct door hieronder je gegevens achter te laten!

Geen CV en motivatiebrief nodig. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter: Julia van Winden, 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Rotterdam

Ranzijn Dierenarts Rotterdam

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Vierhavensstraat 91
3029 BB Rotterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken