Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2498

Tijd voor de volgende stap in jouw carrière? Snak je naar een werkplek waar je kunt doen wat je leuk vindt en kan werken met fijn team dat voelt als familie? Dan is deze vacature wat voor jou!

Jij als dierenarts bij Ranzijn

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Toch biedt ons brede vak genoeg mogelijkheden voor verdieping. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je bij Ranzijn goed. Voor jouw ontwikkeling hebben we een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden werken we met elkaar aan de kwaliteit van de zorg die we leveren (en hebben we blije medewerkers; win-win dus!). Krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx? Dan is er altijd wel een collega dierenarts die jou kan helpen, ook op afstand. Voor familie sta je altijd klaar, toch?

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een omntwikkeltraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je onze werkwijze snel leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog nascholingen wil volgen. Sparringpartner nodig? In de kliniek werk je samen met een mentor waar je altijd terecht kunt.

Wat bieden we jou

  • Een salaris per periode van 4 weken van minimaal €3453,44 en maximaal €5458,32 op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring);
  • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven;
  • Jouw eigen carrière vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt;
  • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen;
  • Een goede werk-privé balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien;
  • Korte lijnen met collega’s (ook van de andere klinieken) en het management door een vertrouwde onderlinge sfeer.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk samen plezier hebben in het werk dat jullie doen. En heb je ideeën over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeën!

Waar kom jij te werken

Je komt te werken in onze kliniek Aalsmeer, welke spiksplinter nieuw is. Zo hebben we de kliniek uitgebreid met een dentale ok met dentale röntgen! Het team bestaat uit 3 dierenartsen, 4 paraveterinairen en 2 trimsters. Een mooie mix tussen ervaren en startend dierenartsen, waar we nog meer ervaring aan toe willen voegen.

Jouw collega's verdiepen zich graag in echografie en tandheelkunde. Ben jij degene die onze dierenartsen hier meer over kan leren, of juist kan aanvullen op andere vlakken? Dit team is compleet met jouw positieve instelling en drive om samen te bouwen aan de toekomst.

Wat breng je mee?

  • Een diploma diergeneeskunde, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren);
  • Vakinhoudelijke kennis die je graag deelt met startend dierenartsen;
  • Bereidheid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week.

Geïnteresseerd?

Ben jij die actieve en positieve dierenarts die past in ons team in Aalsmeer? Wacht dan niet langer en laat je gegevens achter! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en vertellen je graag meer.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 – 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Aalsmeer

Ranzijn Dierenarts Aalsmeer

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Aalsmeerderweg 436
1432 EG Aalsmeer
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken