Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2499

Toe aan iets nieuws? Wil jij doen wat leuk je vindt en tegelijkertijd jouw organisatietalent prikkelen? Dat kan bij Ranzijn Dierenarts in Delft!

Jij als dierenarts bij Ranzijn

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Toch biedt ons brede vak genoeg mogelijkheden voor verdieping. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je Bij Ranzijn goed. Voor jouw ontwikkeling hebben we een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden werken we met elkaar aan de kwaliteit van de zorg die we leveren (en hebben we blije medewerkers; win-win dus!). Krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx? Dan is er altijd wel een collega dierenarts die jou kan helpen, ook op afstand. Voor familie sta je altijd klaar, toch?

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een inwerktraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je onze werkwijze snel leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog nascholingen wil volgen. Sparringpartner nodig? In de kliniek werk je samen met een mentor waar je altijd terecht kunt.

Wat bieden we jou

  • Een salaris per periode van 4 weken van minimaal €3453,44 en maximaal €5458,32 op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring);
  • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven;
  • Jouw eigen carrière vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt;
  • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen;
  • Een goede werk-privé balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien;
  • Korte lijnen met directe collega’s, de collega’s van andere klinieken en het management met een vertrouwde onderlinge sfeer.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk ook En heb je ideeën over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeën!

Waar kom jij te werken

Je komt te werken in ons filiaal in Delft. Ons team bestaat uit twee dierenartsen, 4 paraveterinairs en een trimster. Een van onze dierenartsen is zeer ervaren en was spoedarts. Snel schakelen en acute casussen zijn haar ding, maar heeft de ambitie om meer te gaan opereren. Onze andere dierenarts komt vers uit de schoolbanken dus heeft nog wat begeleiding nodig. Zij is nog in de ontdekkingsfase van waar haar ambities liggen.

Een nieuw team vraagt om nieuwe structuren. Natuurlijk hebben we onze standaard protocollen en procedures, maar iedereen kent een eigen werkwijze en dat moet één worden. Dat is precies waar jouw kracht zit, om met jouw team de ideale samenwerking af te stemmen.

Wat breng je mee?

  • Een diploma diergeneeskunde, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren);
  • Vakinhoudelijke kennis die je graag deelt met startend dierenartsen;
  • Bereidheid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week.

Geïnteresseerd?

Pas jij in ons team in Delft en wil je met ons bouwen aan de toekomst? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Wil je toch nog iets meer weten over de vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 – 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Delft

Ranzijn Dierenarts Delft

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Rijksstraatweg 11
2628 GZ Delft
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken