Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2506

Naast jouw werk als dierenarts heb jij een duidelijke visie op hoe de kliniek waar je werkt samenwerkt en groeit. Jij kent jouw kracht en die van jouw collega’s en daarmee weet jij het pad naar succes te bewandelen. Raakt dit jouw ondernemingsdrang? Mooi!

Jij als dierenarts bij Ranzijn

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Maar ons brede vak biedt genoeg mogelijkheden om je te verdiepen. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je Bij Ranzijn goed. Voor nascholingen is een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden dragen we met elkaar bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorg die we leveren. En krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx: dan heb je altijd collega’s achter je staan die jou kunnen helpen, eventueel op afstand. Binnen onze familie dierenartsen is collegialiteit de norm.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een inwerktraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je snel onze werkwijze leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog bepaalde nascholingen wil volgen. Jouw mentor waarmee je samenwerkt in de kliniek is jouw vraagbaken gedurende jouw inwerktraject.

Wat bieden we jou

  • Een salaris per periode van 4 weken van minimaal €3453,44 en maximaal €5458,32 op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring);
  • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven;
  • Jouw eigen carrière vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt;
  • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen;
  • Een goede werk-privé balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien;
  • Korte lijnen met directe collega’s, de collega’s van andere klinieken en het management met een vertrouwde onderlinge sfeer.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk ook samen plezier hebben in het werk dat jullie doen. En heb je ideeën over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeën!

Waar kom jij te werken

Je komt te werken in ons filiaal in Rotterdam. Op dit moment werkt hier een ZZP dierenarts, 5 ervaren paraveterinairs en een trimster. De kliniek is uitgerust met spreekkamers, een operatiekamer en dentale operatiekamer met dentale röntgen. Alle benodigdheden zijn aanwezig om je passie uit te kunnen oefenen.

Bij dit ervaren paraveterinairteam past een dierenarts die een visie heeft op waar het team naartoe kan groeien; ontwikkeling van de zorg en de kliniek met bijbehorende nieuwe collega’s. Een mooie kans voor jou om jouw droomscenario waar te maken! Veel ruimte voor eigen inbreng

Wat breng je mee?

  • Een diploma diergeneeskunde, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren);
  • Vakinhoudelijke kennis die je graag deelt met startend dierenartsen;
  • Bereidheid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week.

Geïnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Wil je toch nog iets meer weten over de vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 – 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Rotterdam

Ranzijn Dierenarts Rotterdam

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Vierhavensstraat 91
3029 BB Rotterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken