VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2730

Op zoek naar een praktijk waar je jouw kennis en ervaring mag delen en kan genieten van een goede werk- prive balans? Dat kan bij Ranzijn Dierenarts. Nieuwsgierig hoe? Lees dan snel verder.

Jij als dierenarts bij Ranzijn

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Toch biedt ons brede vak genoeg mogelijkheden voor verdieping. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je bij Ranzijn goed. Voor jouw ontwikkeling hebben we een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden werken we met elkaar aan de kwaliteit van de zorg die we leveren (en hebben we blije medewerkers; win-win dus!). Krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx? Dan is er altijd wel een collega dierenarts die jou kan helpen, ook op afstand. Voor familie sta je altijd klaar, toch?

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een ontwikkeltraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je onze werkwijze snel leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog nascholingen wil volgen. Sparringpartner nodig? In de kliniek werk je samen met een mentor waar je altijd terecht kunt.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk ook samen plezier hebben in het werk dat jullie doen. En heb je ideeen over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeen!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris per periode van 4 weken van minimaal EUR3277 en maximaal EUR5099 op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een goede pensioenregeling waarbij Ranzijn 73,62% voor haar rekening neemt en jij het overige deel
 • Een maaltijdvergoeding van EUR7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven
 • Jouw eigen carriere vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt
 • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen
 • Een goede werk-prive balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien
 • Korte lijnen met collega's (ook van de andere klinieken) en het management door een vertrouwde onderlinge sfeer
 • Last but not least: personeelskorting van 15% tot 25% op de producten die we verkopen

Waar jij komt te werken

Jij komt te werken in onze kliniek in Nieuw-Vennep. Onze kliniek is uitgerust met 2 spreekkamers, een OK, rontgenapparaat en een dentale behandelkamer (& trimsalon). Verder zijn wij uitgerust met een laparoscoop, modern echo apparaat en verschillende apparatuur voor in huis bloed- en urine onderzoek.

Ons team bestaat uit 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Allen met een ander ervaringsniveau en interessegebied waar jij de vruchten van mag plukken. Een van deze dierenartsen is Loes, onze dierenarts (en parttime actrice) uit de video, zij is onder andere knaagdierenspecialist, kan vogels behandelen en mooie echo ́s maken. Een van onze andere dierenartsen weet alles over voortplanting en gebitten. Als paraveterinair kan je verschillende nascholingen volgen, zoals anesthesie, en onder andere verder ontwikkelen als bijvoorbeeld diabetes -, voedings- of gedragsconsulente! Dit leuke en vooral gezellige team is dus op zoek naar versterking. Jij past helemaal in dit team wanneer je van aanpakken weet, goed kan multitasken en wel houdt van een lolletje op zijn tijd!

Dit ben jij

 • Een diploma diergeneeskunde, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren)
 • Vakinhoudelijke kennis die je graag deelt met startend dierenartsen
 • Bereidheid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week

Geinteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Nieuw Vennep

Ranzijn Dierenarts Nieuw Vennep

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
IJweg 1336
2152 NA Nieuw Vennep
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken