Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2805

Een spiksplinternieuwe kliniek en een vers team. Dat is hoe jouw nieuwe jaar van start zal gaan! In januari 2024 openen, naar verwachting, de deuren van onze nieuwe kliniek in Huizen. Daarom zoeken wij een ervaren dierenarts die met ons de uitdaging aan wil gaan om hier een nieuw team op te bouwen en de kliniek verder vorm te geven. Wij weten het zeker. De aard van het beestje: dat zit al in je.

De functie

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Toch biedt ons brede vak genoeg mogelijkheden voor verdieping. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je Bij Ranzijn goed. Voor jouw ontwikkeling hebben we een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden werken we met elkaar aan de kwaliteit van de zorg die we leveren (en hebben we blije medewerkers; win-win dus!). Krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx? Dan is er altijd wel een collega dierenarts die jou kan helpen, ook op afstand. Voor familie sta je altijd klaar, toch?

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een inwerktraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je onze werkwijze snel leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog nascholingen wil volgen. Sparringpartner nodig? In de kliniek werk je samen met een mentor waar je altijd terecht kunt.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk ook samen plezier hebben in het werk dat jullie doen. En heb je ideeen over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeen!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €3550,21 - €5524,57 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een goede pensioenregeling waarbij Ranzijn 73,62% voor haar rekening neemt en jij het overige deel
 • Een maaltijdvergoeding van €7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven
 • Jouw eigen carriere vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt
 • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen (intern en extern)
 • Een goede werk-prive balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien
 • Korte lijnen met collega’s (ook van de andere klinieken) en het management door een vertrouwde onderlinge sfeer
 • Last but not least: personeelskorting van 15% tot 25% op de producten die we verkopen

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze gloednieuwe kliniek in Huizen, waar we streven de deuren te openen op 1 januari 2024. De kliniek bestaat uit 3 spreekkamers, een operatiekamer, een dentale behandelkamer en een laboratorium. Wij zorgen dat alle benodigdheden voor jou aanwezig zijn. Denk aan: een echoapparaat, rontgenapparaat, bloedonderzoek apparatuur etc.

Om te zorgen dat jij en je nieuwe teamleden niet in het diepe worden gegooid zul je tot januari 2024 ingewerkt worden in een van onze andere klinieken. Zo leer je Ranzijn vast kennen en zijn jullie op de hoogte van onze protocollen en werkprocessen. Tijdens je inwerkperiode krijg je een mentor toegewezen die jou begeleid, op alle vlakken die jullie van tevoren samen hebben afgestemd. En na de start in januari? Geen stress. Ons managementteam staat op 'speed dial' wanneer er vragen zijn.

Dit ben jij

 • Een gediplomeerd dierenarts, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren)
 • Je hebt een CIBG-registratienummer
 • Iemand die vakinhoudelijke kennis graag deelt met startend dierenartsen
 • Bereid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week
 • Positief en vastberaden samen met je team een goed draaiende kliniek neerzetten, waar een geintje op zijn tijd erg wordt gewaardeerd

Geïnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 – 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Huizen

Ranzijn Dierenarts Huizen

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Julia van Winden
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Doctor Lelylaan 2
1271LH Huizen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken