Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2836

Jij bent een echte optimist en dat is te merken. Jij sluit elke dag af met een goed gevoel. Wil je werken in een team waarmee je dit kunt delen? Kom werken bij Ranzijn Dierenarts in Amsterdam!

Jij als dierenarts bij Ranzijn

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Toch biedt ons brede vak genoeg mogelijkheden voor verdieping. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je Bij Ranzijn goed. Voor jouw ontwikkeling hebben we een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden werken we met elkaar aan de kwaliteit van de zorg die we leveren (en hebben we blije medewerkers; win-win dus!). Krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx? Dan is er altijd wel een collega dierenarts die jou kan helpen, ook op afstand. Voor familie sta je altijd klaar, toch?

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een inwerktraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je onze werkwijze snel leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog nascholingen wil volgen. Sparringpartner nodig? In de kliniek werk je samen met een mentor waar je altijd terecht kunt.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk ook samen plezier hebben in het werk dat jullie doen. En heb je ideeen over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeen!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €3550,21 - €5524,57 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een goede pensioenregeling waarbij Ranzijn 73,62% voor haar rekening neemt en jij het overige deel
 • Een maaltijdvergoeding van EUR7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven
 • Jouw eigen carriere vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt
 • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen (intern en extern)
 • Een goede werk-prive balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien
 • Korte lijnen met collega's (ook van de andere klinieken) en het management door een vertrouwde onderlinge sfeer
 • Last but not least: personeelskorting van 15% tot 25% op de producten die we verkopen

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze kliniek in Amsterdam. Onze kliniek houdt zich bezig met zowel complexe operaties als reguliere consulten en ingrepen. Met twee spreekkamers, een steriele operatiekamer, een tandheelkundige operatiekamer met dentale rontgen, echografie voor cardiologie en abdomen, laparoscopie, video otoscopie en een eigen laboratorium, bieden wij een breed scala aan diagnostische en chirurgische mogelijkheden.

Wat ons team in Amsterdam speciaal maakt? Wij hebben de perfecte mix van ervaren professionals en enthousiaste starters. Een van onze dierenartsen volgt momenteel een specialisatie in cardiologie, en we hebben ruime ervaring in laparoscopie en echografie. Maar bovenal heerst er een positieve sfeer en hebben we veel plezier met elkaar. Zelfs op drukke dagen sluiten we de dag positief af.

Wij zijn op zoek naar een dierenarts die niet stil kan zitten en goed om kan gaan met de dynamiek van een drukke praktijk. Je krijgt daar vrijheid en autonomie in het uitvoeren van je werkzaamheden voor terug. Daarnaast bieden wij ruime nascholingsmogelijkheden om jouw persoonlijke en professionele groei te ondersteunen. Ben jij die positieve dierenarts die ons komt versterken?

Dit ben jij

 • Een diploma diergeneeskunde, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren)
 • Minimaal 5 jaar ervaring als dierenarts
 • Vakinhoudelijke kennis die je graag deelt met startend dierenartsen
 • Bereidheid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week

GeÏnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Amsterdam

Ranzijn Dierenarts Amsterdam

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Spaklerweg 44c
1096 BA Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken