Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vind jij opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden belangrijk? Wil jij je vak uitoefenen zonder nachtdienst te hoeven draaien? Wil jij de mogelijkheid om een flexibel rooster af te spreken met je werkgever? Dan is Ranzijn tuin & dier de perfecte werkgever voor jou!

Voor meerdere praktijken zijn wij opzoek naar fulltime/parttime dierenartsen gezelschapsdieren. Wij zoeken zowel waarnemers/ ZZP’ers als aankomende/pas afgestudeerde en ervaren dierenartsen in vaste dienst.

Ranzijn Dierenarts
De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten waar circa 60 artsen werkzaam zijn. Hierdoor zijn er veel collega dierenartsen beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Onze 14 praktijken zijn gevestigd in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, De Bilt, Delft, Leiderdorp, Nieuw Vennep, Rotterdam, Sneek, Spijk, Velserbroek en Zaandam.

In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij gezelschapsdieren. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarnaast kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat.

Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Functie
Als eerstelijns dierenarts onderzoek en behandel je patiënten en voer je onderzoeken en operaties uit, zoals sterilisaties en castraties. Daarnaast geef je vaccinaties, verricht je gebitsbehandelingen en adviseer je klanten over de verzorging van hun dier.

Wat we vragen
Wij zoeken dierenartsen met bij voorkeur 1 á 2 jaar ervaring, maar we bieden ook mogelijkheden voor net afgestudeerde dierenartsen, ZZP’ers en waarnemers. Ben je klantgericht, communicatief vaardig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend en de diverse locaties? Dan zoeken wij jou!

Wat we bieden
Ranzijn biedt dierenartsen een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor 73,62% door Ranzijn betaald, wat boven cao is. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een spoedkliniek, waardoor er niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast vergoedt Ranzijn de CKRD-registratie en worden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Je komt te werken in een team met een prettige werksfeer.

Solliciteren?
Neem contact op met onze DAP districtsmanagers via districtmanager@ranzijn.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Ranzijn tuin & dier

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Cheryl Vooren
0725478814
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Omval 55
1812 NA Alkmaar
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken