Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Voor onze praktijk in Zaandam zijn wij opzoek naar een enthousiaste dierenarts (uren in overleg) ter aanvulling van ons team.

Ranzijn Dierenarts
De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten waar circa 60 artsen werkzaam zijn, verdeeld over 14 praktijken. Hierdoor zijn er veel collega dierenartsen beschikbaar voor intercollegiaal overleg.

In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarnaast kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat.

Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Functie
Als eerstelijns dierenarts onderzoek en behandel je patiënten en voer je onderzoeken en operaties uit, zoals sterilisaties en castraties. Daarnaast geef je vaccinaties, verricht je gebitsbehandelingen en adviseer je de klanten over de verzorging van hun dier.

Wat we vragen
Wij zijn op zoek naar een dierenarts met bij voorkeur 1 á 2 jaar ervaring, maar we bieden ook mogelijkheden voor net afgestudeerde dierenartsen. Ben je klantgericht, communicatief vaardig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend en de diverse locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is ook mogelijk om deze functie als ZZP’er/waarnemer uit te oefenen.

Wat we bieden
Ranzijn biedt haar dierenartsen een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor maar liefst 73,62% door Ranzijn betaald, wat boven de cao voor dierenartsen is. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een collega spoedkliniek, waardoor er binnen Ranzijn niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast vergoedt Ranzijn de CKRD-registratie voor al haar dierenartsen en worden er uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden, zoals deelname aan symposia en het volgen van in- en externe cursussen. Je komt te werken in een team met een prettige werksfeer. Collegialiteit wordt erg belangrijk gevonden!

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in de functie van dierenarts binnen onze praktijk in Zaandam? Stuur dan jouw reactie op onze vacature, inclusief CV en motivatiebrief, via de button “solliciteer direct” of stuur een e-mail naar de districtmanager DAP, via districtmanager@ranzijn.nl met je CV en motivatiebrief.


Ranzijn tuin & dier

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Cheryl Vooren
0725478814
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Omval 55
1812 NA Alkmaar
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken