Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1637

Ben jij de enthousiaste gedreven dierenarts die ons team komt versterken?

Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam is op zoek naar zowel junior als senior dierenartsen

Wie zijn wij?

Stad & Land Dierenklinieken (onderdeel van Evidensia B.V.) betreft een regionale groep van 14 gezelschapsdierenpraktijken in Noord Holland van waaruit we zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde beoefenen en daarbij streven naar optimale zorg en kwaliteit. Al onze klinieken zijn zelfstandig en volledig uitgerust met moderne faciliteiten die aan alle kwaliteitseisen voldoen. De locaties in Amsterdam en Alkmaar fungeren daarnaast als interne en externe verwijskliniek. Hierdoor beschikken wij in onze groep onder andere over digitale röntgen, uitgebreide bloedanalyse apparatuur, endoscopie, laparoscopie, dentale röntgen, gasnarcose, echo, etc.

Wat breng jij mee?

We zoeken zowel junior én senior dierenartsen om de locatie in Amsterdam te kunnen bemannen. Een (deel)functie op een van onze andere vestigingen is daarbij ook bespreekbaar. Ervaring is geen vereiste, maar wel een pré. Je bent sociaal vaardig, klantgericht en hebt een commerciële instelling.

Je bent ambitieus en leergierig en altijd bereid om te leren. In een dynamische werkomgeving als ons cluster is geen werkdag hetzelfde, jij bent dan ook bereid om mee te denken aan de doorontwikkeling en optimalisatie van onze locaties.

Ben je een senior arts, dan verwachten we dat je allround en zelfstandig kunt werken. Specialistische kennis op een of meerdere gebieden is zeer gewenst. Heb je ambitie om door te groeien naar locatiemanager? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een prachtige baan met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren in een deelgebied van de diergeneeskunde
  • Een leuk en enthousiast team van dierenartsen en assistenten
  • Uren in overleg, zowel parttime als fulltime mogelijk
  • Startdatum in overleg
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Binnen de Evidensia Academy bieden we jou daarnaast voldoende mogelijkheden om jezelf en jouw kennis te ontwikkelen. Denk hierbij aan differentiatietrajecten op verschillende gebieden maar ook cursussen en/of colleges op gebied van leiderschap, mogelijkheden genoeg!

Interesse?

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.dierenklinieken.net of even contact opnemen via telefoonnummer 020-5854070 en vragen naar dhr. J.H.J. Tijms.

Ben jij diegene naar wie we op zoek zijn? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV t.a.v. dhr. J.H.J. Tijms per e-mail naar sollicitatie@dierenklinieken.net.

Stad & Land Dierenklinieken, Postbus 96053, 1006 EB te Amsterdam


Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Mevr. M. van het Kaar
020-5854070
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Tom Schreursweg 102
1067 MC Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken