Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1565

Wij zijn op zoek naar een ervaren GEZELSCHAPSDIERENARTS M/V ,die gewend is zelfstandig spreekuren te draaien , zeker ook ervaring heeft in basis-operaties en die ons gaat ondersteunen in de eerstelijns en bij interesse en geschiktheid zeker ook in de tweedelijns diergeneeskundige zorg.

Voor onze zeer drukbezochte praktijk in Amsterdam- Zuid zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren gezelschapsdierenarts.

Je mag erop vertrouwen dat je gaat werken in een praktijk waar we hoogwaardige veterinaire zorg bieden en waar diagnostiek hoog in het vaandel staat.

In onze goed geoutilleerde kliniek krijg je dan ook alle ruimte en begeleiding om je,indien nodig, verder te bekwamen Wij beschikken over de allernieuwste bloedonderzoeksapparatuur , direct rontgen en state of the art echoapparatuur om je werk eenvoudiger en doeltreffender te maken .

Ben jij net als wij:

Klantgericht, sociaal vaardig, leergierig,spreek je bovengemiddeld goed engels en heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen? We zijn op zoek naar een teamplayer om in onze kliniek onderdeel uit te maken van een gezellig en deskundig team onder leiding van onze senior vet.! Wij verwelkomen jou graag !

Wij bieden jou: •

Een baan voor minimaal 3 dagen per week, rooster in overleg • De mogelijkheid om bepaalde deelgebieden binnen de diergeneeskunde verder te bekwamen. • Ruimte en begeleiding om jezelf als dierenarts op alle vlakken verder te ontwikkelen • Werken in een goed geoutilleerde kliniek binnen een gezellig team • Geen nachtdiensten.

Reageer direct op deze advertentie of Stuur je C.V met motivatie naar :

Stadion Dierenkliniek Achillesstraat 62 1076 RE Amsterdam Att: Eveline Weiss

of mail ons : info@stadiondierenkliniek.nl


Stadion Dierenkliniek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
E.Weiss
020-6738798
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Achillesstraat 62
1076 RE Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken