Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2130

One day you will learn that every answer gives rise to new questions - and a new adventure.

Onafhankelijke dierenartsenpraktijk zoekt nieuwsgierige, kritisch denkende dierenarts.

(Da’s overigens anders dan een kritiek leverende dierenarts).

We zoeken iemand die de moed heeft om niet altijd gelijk te hebben of te krijgen. Iemand met gevoel voor humor, die het leerproces niet als een faalproces ziet of wil zien. We zijn hier allemaal nog aan het leren, ook al hebben we nog zoveel ervaring, we zijn daarom ook altijd bereid elkaar te helpen.

Sterkliniek dierenartsen Amsterdam bestaat uit 3 vestigingen verspreid over de stad Amsterdam, die in continu met elkaar in contact staan. We zijn met 3 dierenartsen op dit moment en zoeken nu al enige tijd naar de juiste vierde dierenarts.

Onze klanten zijn zeer divers en internationaal, zoals dat in een hoofdstad te verwachten is.

We hechten zeer aan “low stress animal handling”. Het is niet zo simpel als het klinkt: het vergt een zekere overtuiging om elke keer weer de meest duurzame oplossing te bedenken voor elke gegeven situatie om de relatie tussen mens en dier niet te schaden en toch het onderzoek te doen dat nodig is. We zijn er al jaren mee bezig en hebben goede contacten in de gedragswereld.

We hebben goed apparatuur dat goed onderhouden wordt om onze patiënten zo optimaal mogelijk te helpen, van (dentale)röntgenapparaten tot oogdrukmeters, van echoapparatuur tot een klasse IV laser. Op elke praktijk staan in-house bloedanalyse apparatuur en bloeddrukmeters.

Er is veel kennis in huis maar we schromen niet om andere meningen te zoeken; we houden van nieuwe inzichten en zien andere denkwijzen als verrijkend. De “alwetende dierenarts” bestaat niet. Geneeskunde is maar 100 jaar oud in z’n huidige vorm. Er zijn nog heel veel inzichten te verkrijgen!

Het kritisch bekijken van ons eigen handelen en denkwijzen is een van de steunpilaren van de wetenschap en van de Sterklinieken; het helpt ons om steeds een stapje verder te gaan met ons vak. Diergeneeskunde beoefenen is een avontuur zonder vaste vorm of eindpunt, het vak is continu in ontwikkeling. Wij zijn ook continu in ontwikkeling. Zo is een deel van de Sterklinieken opgegaan in Anicura en gaan een deel van de Sterklinieken onafhankelijk verder in een nieuwe vereniging met een gezamenlijk kwaliteitsdoel: Best Care Dierenartsen.

Wij zoeken iemand die graag dit avontuur met ons wil beleven; die graag met ons het gesprek wil aanknopen over alledaagse en meer bijzondere diergeneeskundige zaken. Die niet alleen protocollen wil volgen, maar graag inzicht wil verkrijgen en, nog liever, handen uit de mouwen wil steken om met ons aan een nog betere toekomst en praktijk te bouwen.

Ben jij zo’n dierenarts? Neem dan contact op met onze praktijkmanager, Herman Rozengarden.


Stadskliniek dierenartsen Amsterdam

Stadskliniek dierenartsen Amsterdam

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
hrozengarden
0611370396
Website: bekijk website
Adres:
Uiterwaardenstraat 109
1079 BV Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Stadskliniek dierenartsen Amsterdam

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken