Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1713

Wat zoek jij eigenlijk echt?

Op het moment dat je een (nieuwe) baan zoekt kun je allerlei prioriteiten stellen. Wil je bij een grote club horen of meer klein en persoonlijk kunnen werken? Vind je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden het belangrijkst of je werk uren of je werk plezier? En wat is dat laatste, eigenlijk echt? Wil je je richten op mensen met een klein budget, op mensen met diepe zakken of op mensen met een gemiddeld inkomen? Wil je meer academisch bezig zijn en lastige problemen proberen op te lossen, of wil je protocollen kunnen volgen waarbij je, als je die volgt, in ieder geval geen echte fouten kunt maken? Wil je in de grote massa op kunnen gaan of wil je als dierenarts zelf duidelijk aanwezig zijn?

En wie wil je over 30 jaar zijn, waar wil je naar toe werken?

Werken in de “dierenzorg” kan uitdagend zijn, maar ook enorm leuk. Je kunt de uitdagingen aangaan waar je rijp voor bent en hulp zoeken voor de uitdagingen waar je nog niet helemaal uit komt in een grote praktijk. Je wordt eerder gedwongen om zelf echt na te denken in een kleinere praktijk. Alle keuzes die je nu maakt betreffende je toekomstige werkgever(s) tellen mee voor wie je wordt.

Wie wij zijn?

Wij zijn een middelgrote praktijk in een grote stad, we hebben 3 locaties en er werken 11 mensen in totaal bij ons inclusief een praktijkmanager. We zijn al 10 jaar Sterkliniek. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en we werken al jaren volgens Low Stress principes. We proberen dier en mens op hun gemak te stellen. Mind en body zijn immers één. We hebben veel ervaring in huis, maar ook jonge dierenartsen. We hebben veel in-house mogelijkheden om patiënten mee te helpen. We houden van een goed beredeneerde, individuele aanpak voor onze patiënten met aandacht voor hun gedrag. Ons klantenbestand is financieel gevarieerd en telt vele nationaliteiten. Ongeveer 75% van de patiënten is kat, maar de honden zijn weer in opkomst. We zijn uitermate leergierig en nieuwsgierig naar alle aspecten van het vak. We zijn ons er ook goed van bewust dat wat je vandaag verkondigt, morgen wel eens achterhaald kan blijken te zijn.

Wat zoeken wij?

We zoeken een collega die deel wil uitmaken van ons avontuur, die zelf ook de drive heeft om met ons er wat van te maken. Je hebt doorzettingsvermogen nodig want er is zo veel te leren! Je hebt ook gevoel voor humor nodig, want dit is een grote stadspraktijk. Wat je uren betreft kunnen we redelijk flexibel zijn. Wat je ervaring betreft ook. Maar we hebben één harde eis: dat je snapt dat we er allemaal zijn om elkaar te helpen. Hulp bieden en hulp aannemen zijn even belangrijk in ons beroep want niemand is perfect, niemand weet alles en niemand is een eiland. Tenslotte hebben we iemand nodig die beseft dat we, om onafhankelijk te kunnen blijven bestaan tussen alle ketens, we ook moeten zorgen dat we rendabel blijven.

Nieuwsgierig naar ons? Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Mail hrozengarden@sterkliniekamsterdam.nl


Stadskliniek dierenartsen Amsterdam

Stadskliniek dierenartsen Amsterdam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
hrozengarden
0611370396
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Uiterwaardenstraat 109
1079 BV Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken