Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2354

Stichting Haags Dierencentrum (HDC) zoekt per 19 september 2022 tot minimaal januari voor 2 tot 4 dagen per week een Dierenarts gezelschapsdieren. Heb je ervaring met eerstelijns chirurgische ingrepen en affiniteit met het asielwezen?

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij op professionele wijze voor de opvang en verzorging van aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag. Het HDC beschikt al meer dan 100 jaar over een eigen dierenarts en dierenkliniek.

Wij zoeken

Een enthousiaste dierenarts met differentiatie gezelschapsdieren. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Affiniteit met Shelter Medicine en goede eerstelijns operatie vaardigheden zijn een pré.

Taken en verantwoordelijkheden

De dierenarts van het HDC is verantwoordelijk voor de diergeneeskundige zorg in de brede zin van alle asiel- en pensiondieren binnen het HDC. De werkzaamheden worden met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij, wanneer mogelijk, gebruik wordt gemaakt van moderne methoden en technieken.

Daarnaast is de dierenarts verantwoordelijk voor een optimaal, efficiënt functioneren van de kliniek. De kliniek is goed uitgerust, de hygiënische omstandigheden en de werkomstandigheden zijn zowel vanuit werk- als Arbo technisch oogpunt zeer goed. Ook houdt de dierenarts ontwikkelingen in de brede zin in de branche bij en adviseert de Operationeel manager gevraagd en ongevraagd over mogelijke verbeteringen en/of aanpassingen die de kwaliteit van de diergeneeskundige zorg kunnen verbeteren.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team van een collega asieldierenarts, ervaren assistentes, zeer gemotiveerde dierverzorgers en vrijwilligers. Het HDC beschikt over een goed geoutilleerde eerstelijns praktijk met onder andere echo, röntgen, gasnarcose, bloedanalyse apparatuur en een dentale unit. Wij werken maandag tot en met vrijdag 08:30-17:30.

Reageren

Stuur jouw sollicitatie voor 12 september 2022, bij voorkeur per email, naar kliniek@haagsdierencentrum.nl t.a.v. Eirini Kamenaki.

Bel voor meer informatie naar 070-3660946. Contactpersonen zijn Eirini Kamenaki (Dierenarts) of Mirjam Smit (Operationeel manager).


Stichting Haags Dierencentrum

Stichting Haags Dierencentrum

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Mirjam Smit
070-3298783
Website: bekijk website
Adres:
Lozerlaan, 595
2544 MC Den Haag
Nederland

Bekijk alle vacatures van Stichting Haags Dierencentrum

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken