Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2564

Ben jij die gedreven dierenarts met passie voor je vak en goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vets & Pets vormt een groep van samenwerkende gezelschapsdierenklinieken met als gedeelde visie het leveren van optimale zorg voor huisdieren. Hierbij staat kwaliteit van de dienstverlening, een hechte relatie met de cliënt en een prettige sfeer voorop.

Voor Dierenkliniek Tussen Mark en Amer zijn we op zoek naar een GEZELSCHAPSDIERENARTS.

Voor deze functie zoeken wij een collega die ambitieus is en ernaar streeft om diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen.

Tevens beschik je over een bewuste cliënt- en patiëntgerichte houding en ben je communicatief sterk. Daarnaast ben je flexibel, een harde werker en wil je graag binnen het team je veterinaire kennis delen.

Binnen de groep Vets & Pets Klinieken voor Gezelschapsdieren zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en samenwerking. Tevens bieden wij medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van nascholing en uitbreiding van persoonlijke interesses. Als nieuwe collega kom je in een enthousiast gezellig team met een open communicatie en goede collegiale verhoudingen.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie voor 24 april per e-mail naar: Mevrouw J.Boere-Vissers (Clinical Director) Jboere@vetsenpets.nl.


Vets & Pets Dierenklinieken B.V.

Vets & Pets Dierenklinieken B.V.

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
J. Boere-Vissers
06-14504452
Website: bekijk website
Adres:
p/a Watertorenstraat 9
4927 RG Hooge Zwaluwe
Nederland

Bekijk alle vacatures van Vets & Pets Dierenklinieken B.V.

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken