Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk

DIERENARTS VETERINAIRE SOFTWARE GEZELSCHAPSDIEREN

VIVA Veterinairy BV heeft vestigingen in Hardenberg, Houten en Sint-Niklaas (België) en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor dierenartsenpraktijken. Voor de locatie Hardenberg zijn we ter ondersteuning van ons team op zoek naar meerdere dierenartsen voor zowel gezelschapsdieren, paard als landbouwhuisdieren. .

VIVA Veterinairy is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de dierhouderij sectoren. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software voor dierhouders en dierenartsen, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng. Je opleiding en inwerktraject zal vanuit Hardenberg worden uitgevoerd. Na je opleiding kun je vanuit jouw werkveld of werkgebied je zelf ontwikkelen binnen de organisatie.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

DIERENARTS VETERINAIRE SOFTWARE GEZELSCHAPSDIEREN

‘Klantgericht – Professioneel – Communicatief vaardig’

Functieomschrijving

Als Dierenarts Veterinaire Software Gezelschapsdieren bij VIVA Veterinary bezoek jij dierenartsenpraktijken om het praktijkmanagementsoftwarepakket VIVA Online te promoten, te verkopen en hen te informeren bij alles wat betrekking heeft tot de software. Hierbij leg jij de focus op de module voor gezelschapsdieren binnen het softwarepakket. VIVA Online is een managementpakket voor dierenartsenpraktijken wat in Nederland en België in de Cloud wordt verkocht en dierenartsenpraktijken ondersteund bij de dagelijkse bedrijfsvoering. In Nederland werken dierenartsen met het pakket VIVA Online. In België is daarnaast ook het pakket Cinnaber beschikbaar.

Tegelijkertijd onderzoek jij behoeftes in de markt en geef je aanbevelingen voor de interne organisatie. Jij onderhoudt jouw eigen klantenbestand waardoor onze klanten een vast aanspreekpunt hebben en de klantentevredenheid zal stijgen. Verder biedt jij ondersteuning aan de helpdesk, zodat klanten snel en effectief geholpen kunnen worden.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding tot Dierenarts voltooid en hebt bij voorkeur al enige ervaring met gezelschapsdieren. Je hebt enige interesse in software en automatisering voor dierenartsenpraktijken. Daarnaast:

  • ben je klantgericht en weet je klanten te overtuigen vanuit de passie voor de software (verkoopervaring is pré);
  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel verbaal als schriftelijk;
  • ben je ambitieus, ondernemend, creatief en resultaatgericht;
  • heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • spreek je bij voorkeur naast Engels ook de Duitse of Franse taal

Ons aanbod

  • Een opleidingstraject waarbij je bekend wordt gemaakt met onze producten;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Een prettige werksfeer in een platte organisatie;
  • Een bedrijfsauto die tot jouw beschikking staat.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als dierenarts Veterinaire Software Gezelschapsdieren en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij VIVA Veterinary? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbbv.nl.


VIVA Veterinary B.V.

VIVA Veterinary B.V.

Soort bedrijf: Software voor dierenartsen
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Leo Verheijen
0523-683339
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Lange Spruit 1a
7773 NE Hardenberg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken