Dierenarts in laboratorium voor klinische diagnostiek

Functie: Dierenarts in laboratorium voor klinische diagnostiek
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2081

LABOKLIN is een wereldwijd, vooruitstrevend veterinair diagnostisch laboratorium, dat sinds 2013 in Nederland actief is. Door samen te werken met onze Europese collega’s van LABOKLIN, kunnen wij een zeer breed spectrum aan diagnostische testen aanbieden.

Wij zijn op zoek naar een dierenarts voor 32-40 uur/week, ter versterking van ons team voor ons laboratorium in Hoensbroek. De startdatum is zo spoedig mogelijk. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste, humoristische en ambitieuze collega. Je bent een dierenarts met afstudeerrichting gezelschapsdieren of paard met uitstekende communicatieve en schrijfvaardigheden.

Je hebt oog voor klantrelaties. In deze functie combineer je het toepassen van je veterinaire kennis met voorlichting en communicatie naar onze klanten.

De contractduur is in eerste instantie 12 maanden ter vervanging van zwangerschapsverlof. Na deze periode is verlengen mogelijk!

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-19.00 uur en zaterdag tussen 8.00-14.00 uur, het rooster wordt in overleg met elkaar samengesteld (doorgaans van 8:00-17:00 uur). Het salaris wordt in overleg en afhankelijk van ervaringsniveau vastgesteld.

Functieomschrijving:

Als dierenarts bij LABOKLIN help je onze klanten met het beantwoorden van vragen via telefoon of e-mail over bijvoorbeeld monstermateriaal, diagnostische testen of de interpretatie van resultaten. Hierbij word je ondersteund door ons Nederlandse team en een groot team van internationale LABOKLIN-specialisten op diverse gebieden. Daarnaast valideer en verzend je laboratoriumuitslagen en bied je ondersteuning bij laboratoriumwerkzaamheden waar nodig, o.a. op het gebied van microscopie.

Functie-eisen:

- Afgestudeerd dierenarts, richting gezelschapsdieren of paard

- Minimaal 1 jaar ervaring als praktiserend dierenarts.

- Werken op zaterdagen tot circa 14 uur en avonddiensten tot 19 uur op basis van rooster

- Nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken

- Positief en flexibel ingesteld

- Goede communicatieve vaardigheden

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Goede beheersing van Duits en/of Engels in woord en geschrift

Hebben wij je interesse gewekt, dan kijken wij uit naar je CV en motivatie die je mag sturen naar onze office manager mevr. Douven, e-mailadres: douven@laboklin.com


LABOKLIN N.V.

LABOKLIN N.V.

Soort bedrijf : Laboratorium voor klinische diagnostiek
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Jeroen Vis
085-4890580
Website: bekijk website
Adres:
Industriestraat 29
6433JW Hoensbroek
Nederland

Bekijk alle vacatures van LABOKLIN N.V.

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken