Dierenarts paard

Functie: Dierenarts paard
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1686

Dierenartsenpraktijk Parmentier-Sercu (Schilde) is op zoek naar een jonge, gemotiveerde dierenarts om anesthesie en medische beeldvorming bij het paard uit te voeren.

Het gaat om een deeltijdse positie (19u) op maandag, dinsdag en woensdag. Naast het uitvoeren van de anesthesie (inductie, monitoring, assistentie tijdens operatie en recovery), zorgt de dierenarts ook voor de gehospitaliseerde paarden en wordt hij/zij geacht regelmatige radio- en echografie├źn uit te voeren voor en tijdens de operaties (75% arthroscopi├źn en 25% weke delen chirurgie).

Uiteraard is hier begeleiding voorzien door 2 ervaren dierenartsen orthopedie en chirurgie en is dit een exclusieve opportuniteit voor iemand die ervaring wil opdoen in deze vakgebieden.

Ervaring als dierenarts is geen verplichting, echter is er wel ervaring vereist in het omgaan met (jonge) paarden. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent communicatief en stressbestendig en je hebt geen afkeer van fysiek werk.

Verloning volgens barema (bediendencontract).

Dierenartsenpraktijk Parmentier-Sercu is een kleinschalige praktijk in een groene omgeving waarbij een goede teamspirit en het belang van het paard primeert. Zeer aangenaam en trouw clienteel. Ideale job voor een gemotiveerde dierenarts die dit evetueel wil combineren met een eigen zaak als zelfstandige.

Er is een appartement ter beschikking voor mensen met verderaf gelegen woonplaats.


DAP Parmentier

Soort bedrijf: Paard
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
katrien sercu
0032 33 85 42 50
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Klein Waterstraat 90
2970 Schilde
België

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken