Dierenarts paard

Functie: Dierenarts paard
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

DAP V.U.G. is een dierenartsenpraktijk aan de westrand van de Veluwe met verschillende vestigingen in Voorthuizen, Uddel en Garderen. Vanuit deze vestigingen wordt veterinaire zorg verleend aan zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren en paarden. Alle dierenartsen zijn betrokken bij de algemene praktijk en hebben daarnaast een diersoort specifieke specialisatie.

Het team van DAP V.U.G. bestaat uit 5 fulltime werkende dierenartsen, 5 parttime werkende dierenartsen, 5 paraveterinair assistenten, 1 administratief medewerkster/praktijkmanager en een interieurverzorgster. De dierenartsen zijn allen gespecialiseerd in één of enkele diersoorten, echter, vrijwel alle dierenartsen zijn breed opgeleid en hebben in hun loopbaan ervaring opgedaan in het behandelen van alle diersoorten.

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en ambitieuze dierenarts die met name in de paardenhouderij participeert. Bij diensten zullen ook gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren behandeld worden.

Wij zoeken dus een loyale, collegiale, klantgerichte collega. Binnen de praktijk zal volop de gelegenheid worden gegeven om je binnen het eigen vakgebied van interesse verder te ontwikkelen.

Wij bieden:

• Een uitdagende baan met een goed toekomstperspectief

• De praktijk is aangesloten bij het VKC, waardoor volop gelegenheid tot sparren.

• Een gunstige dienstregeling 1:6

• Een mooie en prettige werk-/leefomgeving

• Een fijne no-nonsense mentaliteit in team en klantenkring

Voor verdere informatie of een sollicitatie kunt u contact opnemen met Marian van de Kamp (marian@dapvug.nl) of Rob Hulsbosch (rob@dapvug.nl). Tel.: 0342-471316


DAP V.U.G. B.V.

DAP V.U.G. B.V.

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Willem-J. Last
0342 476773
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Wolkammerslaan 20
3781 TB Voorthuizen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken