Dierenarts paard

Functie: Dierenarts paard
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2283

ONZE PAARDENKLINIEK
Bij ons staat het leveren van kwaliteitszorg vanuit passie voor diergeneeskunde en paarden centraal. Het Paardenkliniekteam in Vorden bestaat uit 6 Dierenartsen en 5 (Paraveterinair) assistenten en zij zijn werkzaam in een moderne, ruime en comfortabele kliniek. Onze Paardenkliniek beslaat alle voorkomende eerstelijns zorg, fertiliteitsbegeleiding en heeft daarnaast een focus op tweedelijns zorg in orthopedie, chirurgie, tandheelkunde, niet spoedeisende interne geneeskunde en (sport)keuringen. Voor orthopedische patiënten is de kliniek uitgerust met onderzoeksmogelijkheden, digitaal röntgensysteem, mobiele bucky voor hals-/rugopnames, moderne echoapparatuur voor uit- en inwendig onderzoek, een OK met inhalatie anaesthesie, IRAP/PRP apparatuur en ruime buitenstallen waarvan er 4 zijn uitgerust met camera bewaking.

JE HERKENT JE IN DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN
- Je bent een breed georiënteerde paardendierenarts met extra interesse op het gebied van orthopedie en chirurgie.
- Je beschikt over een gezonde ondernemersinstelling.
- Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.
- Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN
Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende praktijk. Je komt te werken binnen een collegiaal en professioneel team. Gezelligheid op zijn tijd vinden wij belangrijk. Voor de uitoefening van de werkzaamheden stellen wij een auto van de zaak beschikbaar. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen door zowel intern als extern nascholingen te volgen en te leren van onze ervaren collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Veterinaire sector.

OVER DE GRAAFSCHAP DIERENARTSEN
De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk. Met onze Paardenkliniek in Vorden, Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen, en Gezelschapsdierenklinieken in Vorden en Doesburg met dependances in Brummen, Dieren, Eerbeek, Ruurlo, Velp, Wehl en Zutphen bestrijken wij een groot deel van de Achterhoek en de Liemers. Binnen onze gehele praktijk zijn circa 40 Dierenartsen en meer dan 60 (Paraveterinair) assistenten werkzaam. Hoogwaardige veterinaire dienstverlening vinden wij belangrijk. De tevredenheid van de cliënt en het welzijn van het dier staan hierbij centraal.

Wil je meer weten over onze praktijk kijk dan op onze website, Facebookpagina of Instagrampagina.

BEN JIJ ENTHOUSIAST?
Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie! Stuur je cv en korte motivatie naar personeelszaken@dgdierenartsen.nl en dan nemen wij contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Suzanne Mulder, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer (0575) 587880 (keuze 5).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


De Graafschap Dierenartsen

De Graafschap Dierenartsen

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Suzanne Mulder
0575-587885
Website: bekijk website
Adres:
Schimmeldijk 1
7251 MX Vorden
Nederland

Bekijk alle vacatures van De Graafschap Dierenartsen

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken