Dierenarts paard

Functie: Dierenarts paard
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2031

VACATURE Dierenarts Paard

Voor één van onze buitenpraktijken, Johannahoeve Paardengeneeskunde, zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemende Dierenarts Paard!

Johannahoeve Paardengeneeskunde is een eerstelijns buitenpraktijk actief in Ede (Gelderland) en omstreken. De mobiele praktijk beschikt over moderne apparatuur. Door een intensieve samenwerking met Lingehoeve Diergeneeskunde is een efficiënte totaalaanpak mogelijk en wordt er oplossingsgericht gewerkt. Lingehoeve Diergeneeskunde is een moderne, goed uitgeruste dierenkliniek, waar gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren worden behandeld. Bij afdeling paard worden, naast eerstelijns patiënten, veel doorverwezen paarden behandeld: internistische patiënten, uitgebreide klinische keuringen, operaties, CT-scans en scintigrafie.

Waar zijn we naar op zoek?

• Enthousiaste Dierenarts Paard, die graag zelfstandig werkt, met interesse in de tandheelkunde paard

• Bij voorkeur ervaring op het gebied van tandheelkunde, gynaecologie of basis orthopedie

• Zeer goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden we?

• Een afwisselende functie als eerstelijns paardenarts met aandachtsgebied tandheelkunde. Verder ga je aan de slag met gynaecologie of basis orthopedie.

• Een baan van 32 - 36 uur (plus diensten 1:3)

• Afwisselende werkzaamheden

• Uitdagende werkomgeving, uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en ontwikkeling.

• Salariëring volgens CAO

We bieden je een fijne werkomgeving waar je samen werkt met een enthousiast team van collega’s die dagelijks de beste kwaliteit van diergeneeskunde levert. Er heerst een open cultuur waar altijd overleg mogelijk is en veel te leren valt door de aanwezige (specialistische) kennis binnen het team.

We zijn op zoek naar een paardenarts die van aanpakken weet, zich verder wil blijven ontwikkelen en graag onderdeel wil uitmaken van een team gedreven professionals. Ben je nog wat minder ervaren maar heb je een passie voor het vak dan word je ook van harte uitgenodigd te reageren!

Spreekt bovenstaande je aan dan gaan we graag met je in gesprek!

Contact

Graag maken we kennis met je om te zien of er een match is! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen via 0488 48 29 00. Wil je direct reageren dan ontvangen we graag jouw schriftelijke sollicitatie met CV – uiterlijk 21 januari 2022 – gericht aan Leontine Scholten: lscholten@delingehoeve.nl.


Lingehoeve Diergeneeskunde

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Leontine Scholten
06-83417581
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Veldstraat 3A
4033 AK Lienden
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken