Dierenarts paard

Functie: Dierenarts paard
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1833

Wegens groei van onze zeer goed geoutilleerde 100% paardenpraktijk zijn we op zoek naar een paardenarts voor 24-30 uur per week. Zowel ervaren als niet-ervaren paardenartsen kunnen reageren.

Ons team bestaat nu uit 4 zeer ervaren erkend paardendierenartsen en 2 assistentes.

Het telefonisch spreekuur doen we altijd in de ochtend met twee of drie artsen samen. Maar ook gedurende de dag is er veel overleg en begeleiding mogelijk, ook tijdens diensten.

We werken in de 1e, maar ook veel in de 2e lijn en beschikken over veel aanvullende apparatuur en aanvullende expertise, wat maakt dat er bij ons veel te leren valt. Je ontwikkeling als praktisch werkend arts hoeft nooit stil te staan.

Nascholing tot Erkend Paardenarts zien wij niet als plicht maar als logisch gevolg van enthousiasme voor ons mooie vak. Onze praktijk volgt uiteraard de CAO. Eventuele aanvullende uren, overeengekomen nascholingen worden uiteraard altijd vergoed.

We werken vanuit Zwaanshoek. Dit klink niet erg dynamisch, eerder als een soort uithoek. In de werkelijkheid ligt dit dorpje goed aan te rijden en heel mooi centraal in de randstad, dichtbij natuur en steden met veel uitgaansgelegenheid, veel leuke horeca, mooi strand enzovoorts.

De diensten worden door onze eigen praktijk verzorgd. Het komt dan neer op 1 avonddienst per week en 1 weekenddienst per 4 weken. Onze werkregio houden we al jarenlang bewust beperkt, zo houden we ook de reistijden goed te doen.

Liefde is vooral mooi, als het van twee kanten komt. Deze hoofdregel verloren we nooit uit het oog. Dat betekent, dat ons cliëntenbestand inmiddels vol met heel verschillende, maar vooral hele leuke paardeneigenaren zit.

Nog meer informatie over de praktijk is te vinden op www.paardendokters.nl. Hier kun je ook een verdere indruk krijgen van ons gezellige team.

We bieden je alle ingrediënten bij elkaar, om het beroep paardenarts met veel plezier in werk en privé, uit te gaan oefenen. De ingangsdatum van de vacature kan in overleg bepaald worden.

Interesse? Mail dan je cv naar hanscoster@live.com. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Hans Coster, 06-53386825.


Paardendokters

Soort bedrijf: Paard
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Hans Coster
0653386825
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Spieringweg 1157
2136LR Zwaanshoek
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken