Dierenarts paard

Functie: Dierenarts paard
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk

PAARDENARTS MET PASSIE VOOR HET VAK
WERKEN ALS PAARDENARTS IN EEN JONGE DYNAMISCHE PRAKTIJK IN HET MOOIE DRENTHE
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN EN BIJDRAGEN AAN DE GEZONDHEID EN HET WELZIJN VAN PAARDEN?
SOLLICITEER DAN DIRECT EN START IN DEZE UITDAGENDE BAAN!

Als jij past in ons team, ben je een paardenarts die het als een uitdaging ziet om mee te bouwen aan een groeiende en veelbelovende paardenpraktijk.

Je bent bevlogen en krijgt energie van je vak. Je bent flexibel, zelfstandig en een aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een paardenmens en ook een mensen-mens: klantvriendelijk, communicatief sterk en een echte teamplayer. Daarnaast ben je natuurlijk ook een echt vakmens, voor wie het leveren van goede kwaliteit diergeneeskunde een vanzelfsprekendheid is. Je bent bereid om in het praktijkgebied te komen wonen. Wij verwelkomen graag talent in onze praktijk.

Werkervaring en zelfstandig kunnen functioneren is een pre, evenals affiniteit met orthopedie en tandheelkunde.

Wij bieden:

• Een dienstverband van 32-36 uur + participatie in het dienstrooster

• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en bijscholing

• Een aantrekkelijk salaris

Onze praktijk is in 2015 opgericht en bestaat inmiddels uit een team van 3 paardenartsen en 3 assistenten. Wij zijn een praktijk waar we naast goede veterinaire zorg, veel waarde hechten aan rust en aandacht voor mens en dier. De bedrijfsauto’s zijn modern ingericht en we beschikken over een praktijkruimte met mogelijkheid tot opname, merriebegeleiding en staande operaties. We beschikken over hoogwaardige apparatuur op het gebied van röntgenologie, echografie en dentale scopie. We hebben de ambitie om door te groeien tot een volledig ingerichte moderne paardenkliniek. Het praktijkgebied is rijk aan paarden en prachtige natuur, maar toch ligt de praktijklocatie slechts een kwartier verwijderd van de Drentse hoofdstad Assen.

Ben jij op zoek naar een dynamische baan met eigen verantwoordelijkheid en denk jij binnen ons team te passen, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae stuur je naar info@dierenartsroos.nl of per post ( R. Stoop, Halerweg 13-B, 9433TE, Zwiggelte )


Roos Stoop dierenarts

Soort bedrijf: Paard
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Roos Stoop
0593 20 20 60
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Halerweg 13-B
9433TE Zwiggelte
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken