Locatiemanager

Functie: Locatiemanager
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Evidensia dierenziekenhuis 'Hart van Brabant' en Vets & Pets Dierenkliniek De Langstraat.

Ons motto ‘samen beter, dichtbij de klant’

De Evidensia dierenklinieken en ziekenhuizen willen met dit motto laten zien dat we door samenwerking de meest optimale diergeneeskunde kunnen bedrijven met daarbij veel aandacht voor de klant (customer intimacy)

In het midden van Brabant bevinden zich:

Dierenkliniek De Langstraat (Waalwijk) : kliniek voor eerstelijns-diergeneeskunde waar 7 dierenartsen werkzaam zijn en 12 paraveterinairen. Deze kliniek is een onderdeel van de franchiseketen ' Vets & Pets, klinieken voor gezelschapsdieren'.

Op hetzelfde adres bevindt zich het Evidensia dierenziekenhuis Hart van Brabant. Het ziekenhuis is een spoed- en verwijskliniek voor specialistische diergeneeskunde, waar specialisten, dierenartsen, paraveterinairen en fysiotherapeuten werkzaam zijn.

Medio 2016 zijn wij toegetreden tot de Evidensia-groep. Net zoals wij, geeft Evidensia onder het motto ‘samen beter, dichtbij de klant’ de moderne diergeneeskunde handen en voeten. Wij zien in Evidensia een goede partner om onze diergeneeskundige zorg in de regio verder te ontwikkelen en te verbeteren. Verder hechten wij zeer aan onze eigen identiteit van de praktijk, die binnen de Evidensia-groep behouden blijft.

Functie

De taken van de Locatiemanager zullen bestaan uit zowel het dagelijks management van de klinieken, als de organisatie op langere termijn. Dat wil zeggen dat de locatiemanager overzicht heeft over de planning en organisatie, verantwoordelijk is voor de aansturing en coaching van medewerkers en het implementeren van het beleid en strategie. Verandermanagement is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast is een bevordering van de samenwerking tussen de klinieken van Vets & Pets en het Evidensia dierenziekenhuis enorm belangrijk. De locatiemanager speelt een belangrijke rol in de marketing en het accountmanagement van het recent gestarte dierenziekenhuis Hart van Brabant. Uiteraard verwachten we een pro-actieve houding en een manager die meedenkt over de toekomst en de financiële resultaten. De locatiemanager staat direct onder leiding van en rapporteert aan de directie van Vets & Pets en zal nauw samenwerken met het management team.

Profiel

We verwachten van de locatiemanager een HBO denkniveau, met ervaring in organisatie, planning en verandermanagement. De locatiemanager moet bij uitstek in staat zijn mensen te motiveren en plannen ten uitvoer te brengen. Hij/zij is in staat verantwoordelijkheid te dragen en is stressbestendig.

Wat bieden wij?

We bieden een baan voor ca 32 uur met een salaris van ca 40.000-50.000 € op jaarbasis incl vakantie-toeslag en een deel variabele beloning.

Sollicitaties kunt u richten aan Marc Maas: marc.maas@evidensia.nl

www.werkenbij.evidensia.nl


Dierenkliniek De Langstraat

Dierenkliniek De Langstraat

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
J. Boere-Vissers
06-14504452
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Eerste Zeine 112
5144 AM Waalwijk
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken