Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Paraveterinair, afd Dermatologie gevraagd (16 uur) voor:

Het AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden te Rijswijk ,Frijdastraat 20a, waar de modernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier. Ons team staat dag en nacht klaar gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel in Rijswijk als op onze vestiging in Dordrecht. Wij zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. Sinds 2016 maken wij deel uit van Anicura, een internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken.

Bij ons werk je in een hecht team, met een open en informele sfeer, van dierenartsen en paraveterinairen. De beste medische zorg en liefdevolle aandacht voor onze dieren is net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn : Samen, compassie, open en eerlijk.

Wie zoeken wij voor ons team ?

Je bent een gemotiveerde paraveterinair die het leuk vind om de verbindende schakel te zijn tussen eigenaar en onze specialiste Dermatologie. Kun je prioriteiten stellen en heb je er plezier te assisteren bij de afspraken en intakes van dieren met huidproblemen ? Wij zijn op zoek naar een assistente, die pro-actief is, goed kan samenwerken met een engels sprekende arts en beschikbaar is op dinsdag en woensdag. Naast afspraken maken, biedt je ondersteuning bij de administratieve taken rondom de afspraken, patiëntenkaarten en uitslagen via ons Animana programma.

Wil je naast je werk als assistente meer met dieren in de praktijk werken, dan kun je ook deel uit gaan maken van ons team als extra hulp op de afdeling interne, chirurgie of opname.

Wat bieden wij ?

Wij starten met een contract voor 16/24 uur per week, voor de duur van 8 maanden. Onze praktijk streeft naar contracten met vaste aanstellingen, voor de continuïteit en de kwaliteit van onze kliniek. Deze baan biedt je kansen om naast je werk zelfstandig te leren werken met o.a. digitale röntgen en een CT-scan. Je kunt jezelf ontwikkelen door samenwerking met onze specialisten en onze in- en externe nascholingen. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s. In onze snel groeiende praktijk kom je allerlei uiteenlopende behandelingen tegen, waardoor je iedere dag opnieuw blijft leren. Je kunt bij ons opgeleid worden en veel verschillende ervaringen op doen.

Solliciteren ?

Ben jij die collegiale assistente met een afgeronde paraveterinaire opleiding met ervaring en affiniteit in dit vakgebied ?

Mail je motivatie en CV t.a.v. Mevr. R. Oerlemans, ref DER1 administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl

www.anicura.nl/specialistisch-verwijscentrum-haaglanden/


Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Verrijn Stuartlaan 27
2288 EK Rijswijk
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken