Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1434

PARAVETERINAIR GEVRAAGD ( 32 uur) voor :

Het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht, Jan Valsterweg 26, waar de allermodernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier

Ons team staat dag en nacht klaar gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel in Dordrecht als op onze vestiging in Rijswijk., waar je ook ingezet kan worden. Wij zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. Sinds 2016 maken wij deel uit van AniCura, een grote international groep van vooraanstaande dierenklinieken.

Bij ons werk je in een hecht team, met een open en informele sfeer, van dierenartsen en paraveterinairen. De beste medische zorg en liefdevolle aandacht voor onze dieren is net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn; Samen, compassie, open en eerlijk.

Wie zoeken wij voor ons team ?

Jij bent een gemotiveerde paraveterinair die het leuk vindt om op hoog niveau te werken. Je vindt het belangrijk om goede zorg te bieden aan onze patiënten en aandacht te geven aan de diereigenaren. Je kunt overzicht bewaren op onverwachte hectische momenten van onze afdeling en het lukt je toch om de rust te bewaren. Vind je het een uitdaging om onze assistentes, artsen en specialisten te helpen met opnamedieren en spoedgevallen ?

Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou, ter ondersteuning van onze afdeling SPOED/OPNAME in Dordrecht, tevens kun je ook ingezet worden op onze locatie in Rijswijk. Je bent een assistent(e) met minstens 1 jaar werkervaring, die zelfstandig en klantvriendelijk kan functioneren. Het werken op onregelmatige tijden zoals de nachten of weekenden vind je geen probleem.

Wat worden jouw taken ?

· Ontvangen en begeleiden van eigenaren en hun dieren in de spoeddienst

· Verlenen van medische ondersteuning aan de spoed arts

· Monitoren van de opname/spoed patiënten.

· Bedrijfsklaar maken en houden van de praktijk

· Telefoon en laboratoriumwerkzaamheden

Wat bieden wij ?

Wij starten met een contract voor 32 uur per week. Onze praktijk streeft naar contracten met vaste aanstellingen, voor de continuïteit en de kwaliteit van onze kliniek. Deze baan biedt je kansen om naast je werk zelfstandig te leren werken met o.a. digitale röntgen en een CT-scan. Je kunt jezelf ontwikkelen door samenwerking met onze specialisten en door deel te nemen aan onze in- en externe nascholingen. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s. In onze snel groeiende praktijk kom je allerlei uiteenlopende behandelingen tegen, waardoor je iedere dag opnieuw blijft leren, geen dag in onze praktijk is hetzelfde. Je kunt bij ons opgeleid worden en doorlopend op de hoogte blijven van alle nieuwe medische kennis.

Solliciteren ?

Herken je jezelf in deze omschrijving ? Laat het ons dan weten !

Mail je motivatie en C.V. t.a.v. Mevr. R. Oerlemans, afd. HR, met ref: Dordt01 administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl


AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 26
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken