Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1594

Paraveterinair ter assistentie van onze internisten, 32 uur, gevraagd voor:

Het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum te Dordrecht en ons Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden te Rijswijk, waar de modernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier. Ons team staat dag en nacht klaar gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel in Dordrecht als op onze vestiging in Rijswijk. Wij zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. Sinds 2016 maken wij deel uit van AniCura, een internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken.

Bij ons werk je in een hecht team, met een open en informele sfeer, van dierenartsen en paraveterinairen. De beste medische zorg en liefdevolle aandacht voor onze dieren is net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, compassie, open en eerlijk.

Wie zoeken wij voor ons team ?

Je bent een gemotiveerde paraveterinair die het leuk vindt om de verbindende schakel te zijn tussen de eigenaar en onze dierenartsen. Kun je prioriteiten stellen en heb je er plezier in te assisteren bij de afspraken en echo’s van onze internisten? Wij zijn op zoek naar een assistente voor locatie Dordrecht, die pro-actief is, dier en eigenaar gerust kan stellen en het leuk vind om het spreekuur in goede banen te leiden. Naast het assisteren tijdens het spreekuur en het afnemen van bloed, voer je laboratoriumonderzoeken uit en bied je ondersteuning bij de administratieve taken rondom de afspraken, patiëntenkaarten en uitslagen via ons Animana programma. Je bent bereid om op beide locaties te werken en werken op wisselende tijden vindt je geen probleem.

Wat bieden wij ?

Onze praktijk streeft naar contracten met vaste aanstellingen, voor de continuïteit en de kwaliteit van onze kliniek. Deze baan biedt je kansen om naast je werk zelfstandig te leren werken met o.a. lab apparatuur, digitale röntgen en een CT-scan. Je kunt jezelf ontwikkelen door samenwerking met onze specialisten en onze in- en externe nascholingen. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s. In onze snel groeiende praktijk kom je allerlei uiteenlopende behandelingen tegen, waardoor je iedere dag opnieuw blijft leren. Je kunt bij ons opgeleid worden en veel verschillende ervaringen op doen.

Solliciteren ?

Ben jij die collegiale assistente met een afgeronde paraveterinaire opleiding die het leuk vind om te assisteren bij internistische patiënten? Ben je woonachtig in regio en beschikbaar om zowel in Dordrecht als in Rijswijk te werken ?

Mail je motivatie en CV t.a.v. Mevr. R. Oerlemans, ref INTPV1


AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 26
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken