Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1718

Paraveterinair Chirurgie (40 uur) Dordrecht

AniCura diergeneeskundig verwijscentum te Dordrecht aan de Jan Valsterweg 26: waar de modernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier. Ons team staat dag en nacht klaar gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel in Rijswijk als op onze vestiging in Dordrecht. Wij zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. Sinds 2016 maken wij deel uit van AniCura, een internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken.

Bij ons werk je in een hecht team, met een open en informele sfeer, van dierenartsen en paraveterinairen. De beste medische zorg en liefdevolle aandacht voor onze dieren is net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn; Samen, compassie, open en eerlijk.

Ben jij die gedreven en enthousiaste paraveterinair die het leuk vindt om op hoog niveau te werken in een hecht team? Vind je het een uitdaging om veel zelfstandig te mogen doen en veel te leren onder leiding van een erkend specialist?

Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou, ter ondersteuning van onze afdeling CHIRURGIE in DORDRECHT.

Functie-inhoud:

Ontvangen en begeleiden van eigenaren en hun dieren
Verlenen van medische ondersteuning aan de chirurg tijdens intakes en operaties
Voorbereiden van dieren voor operatie
Bedrijfsklaar maken en houden van de praktijk
Balie, telefoon- en laboratoriumwerkzaamheden

Wat bieden wij?

Een baan waarbij je van alles zelf kunt en mag gaan doen! Ben je wel klaar met wormenkuren afgeven en vaccinatieafspraken inplannen? Bij ons kun je beginnen aan een hele nieuwe uitdaging in een gezellig team! Het wordt gewaardeerd als je meedenkt en meedoet, je doet heel veel zelf in overleg met de specialisten, waarbij je elkaar gewoon bij de voornaam noemt. Onze praktijk streeft naar contracten met vaste aanstellingen, voor de continuïteit en de kwaliteit van onze kliniek. Deze baan biedt je kansen om naast je werk zelfstandig te leren werken met o.a. digitale röntgen en een CT-scan. Je kunt jezelf ontwikkelen door samenwerking met onze specialisten en onze in- en externe nascholingen. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s en je krijgt beschikking over een mentor waar je in het begin al je vragen aan kwijt kunt. In onze snelgroeiende praktijk kom je allerlei uiteenlopende behandelingen tegen, waardoor je iedere dag opnieuw blijft leren, geen dag in onze praktijk is hetzelfde. Je kunt bij ons opgeleid worden en doorlopend op de hoogte blijven van alle nieuwe medische kennis.

Solliciteren?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Reageer dan direct door hieronder op de button solliciteren naar deze vacature te klikken, je kunt dan je motivatie en CV uploaden, die zien we heel graag tegemoet!

Heb je vragen? Neem gerust contact op met: Mevr. N. Speelman, afdeling HR Per mail met referentie: PV/Chirurgie /Dordt 03.2021.' noelle.speelman@anicura.nl of telefonisch: +31 78 61 38 44 4

We zien er naar uit om met je in gesprek te komen!


AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 26
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken