Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1894

*Paraveterinair (32 uur) ‘s-Gravendeel

Het AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, Schenkeltje 25 te ‘s-Gravendeel, waar de aller modernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier. AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt al ruim 25 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht, Papendrecht,’s-Gravendeel en Rijswijk. Wij zijn samen met ons Diergeneeskundig Verwijscentrum in Dordrecht permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. AniCura staat voor het verlenen van de beste diergeneeskundige zorg, onder andere door een intensieve samenwerking en delen van kennis. Onze missie is niet voor niets: ‘’Shaping the future of veterinary care, together.’’**

Wegens groei van onze praktijk in 's-Gravendeel zijn wij op zoek naar een enthousiaste Paraveterinair ter ondersteuning van ons team. Onze gezellige en steeds drukkere praktijk zoekt een collega voor de middag- en avonduren.

Wat zijn jouw werkzaamheden:

  • Balie en telefoon werkzaamheden
  • Assisteren dierenarts tijdens spreekuren en operaties
  • Ontvangen, adviseren en begeleiden van eigenaren en hun dieren
  • Bedrijfsklaar maken en houden van de praktijkruimte

Ben jij die collegiale en gemotiveerde assistent(e) die uit de regio komt? Je hebt een afgeronde paraveterinaire opleiding en bent flexibel ingesteld. Je kunt ook op onze andere locaties ingezet worden en bent bereid mee te draaien met onze stand-by diensten.

Wij bieden een baan in een hecht team met een gevarieerd takenpakket.

Zorg je liefdevol voor onze dieren en ben je geïnteresseerd in de medische ontwikkelingen? We hebben veel mogelijkheden tot interne nascholing, zodat je constant bij kan blijven leren. Tot slot bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform ons nieuwe Arbeidsvoorwaardenreglement en goede pensioenregeling.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct op deze vacature met de onderstaande knop of voor meer informatie neemt contact met ons op via 078-6138444.

We zien er naar uit om met je in gesprek te komen!


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken