Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2385

Paraveterinair poli Dermatologie AniCura Rijswijk (24-28 uur per week)

Ons team dermatologie, locatie Rijswijk, komt graag in contact met een enthousiaste paraveterinair voor 24 of 28 uur per week met grote interesse in het vakgebied dermatologie.

**Over AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt al ruim 25 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht, Papendrecht,’s-Gravendeel en Rijswijk. Wij verlenen 1e- en 2e lijns zorg en zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen in Dordrecht en Rijswijk. AniCura staat voor het verlenen van de beste diergeneeskundige zorg, onder andere door een intensieve samenwerking en delen van kennis. Onze missie is niet voor niets: ‘’Shaping the future of veterinary care, together.’’ Je werkt samen met een groot ervaren team van Europees medisch specialisten, dierenartsen, paraveterinairen en collega's van diverse andere ondersteunende diensten. Daarnaast hechten wij waarde aan samenwerken en goed voor elkaar zorgen.**

Wij zijn onderdeel van AniCura: dat maakt dat je als collega bij ons onderdeel uitmaakt van een uitgebreid netwerk. Het uitwisselen van kennis en expertise staan bij AniCura hoog in het vaandel, dus je bent verzekerd van de nieuwste scholingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Met ons Qualicura kwaliteitssysteem borgen wij de hoge kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Uiteraard mag je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, we vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Wat heeft AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek jou te bieden?

  • Hecht, enthousiast en deskundig team;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform ons nieuwe Arbeidspakket;
  • ruime doorgroeimogelijkheden;
  • zelfstandige functie;
  • goede inwerkperiode;
  • gevarieerd takenpakket en leuke collega's.

Over onze paraveterinair vacature

Ben jij die gedreven en enthousiaste paraveterinair die het leuk vindt om op hoog niveau te werken? Die de rechterhand is van de medisch specialist dermatologie en onze medisch specialist dermatologie in opleiding ? En blij wordt van klantcontact, de liefste en beste zorg levert aan dieren, onze medisch specialisten ontzorgt en kennis heeft of zich wil verdiepen in het vakgebied dermatologie ?

Vind je het een uitdaging om veel zelfstandig te mogen doen en veel te leren onder leiding van een erkend medisch specialist en toekomstig specialist in opleiding ? Je hebt ervaring als allround paraveterinair, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Engelse conversatie is een pre), computervaardigenheden o.a. Excel en je bent op zoek naar uitdaging en afwisseling. De dagen dat je inzetbaar bent zijn maandag tot en met donderdag (of bij 24 uur dinsdag, woensdag en donderdag).

Als paraveterinair heb je een breed takenpakket, waaronder:

ontvangen en begeleiden van eigenaren en hun dieren;
verlenen van medische ondersteuning aan de medisch specialisten Dermatologie
samen met medisch specialisten begeleiden van gezelschapsdieren met huidklachten of interne klachten;
bedrijfsklaar maken en houden van poli-ruimte in onze praktijk.

Klinkt dit als iets voor jou?

We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature middels de button hieronder of neem voor vragen gerust contact op met: de afdeling HR, AniCura, via 078-6138444.

We zien er naar uit kennis te maken!


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken