Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Paraveterinair ( 32-40 uur) voor:

Het AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek B.V. waar de modernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier.

Ons team staat dag en nacht klaar gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel op het Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht als op onze vestiging Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk. Wij zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. Sinds 2016 maken wij deel uit van AniCura, een internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken

Voor beide locaties zoeken wij een nieuwe collega:

Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste paraveterinair die het leuk vindt om op hoog niveau te werken in een verwijscentrum ? Vind je het een uitdaging om alle afspraken soepel te laten verlopen tussen onze artsen en diereigenaren maar wil je ook praktisch bezig zijn op de ok ? In onze praktijk kun je op beide vlakken je kennis en vaardigheden in de praktijk brengen.

Wij werken in een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen. De beste medische zorg en liefdevolle aandacht voor onze dieren is net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. Je krijgt bij ons de kans om te werken met digitale röntgen, CT en MRI scan onder leiding van erkende specialisten. Wij hebben veel mogelijkheden tot (interne en externe) nascholing, zodat je constant bij kan blijven leren.

Functie-inhoud:

- Telefoon en baliewerkzaamheden

- Ontvangen en begeleiden van eigenaren en hun dieren.

- Het maken van afspraken en het opvolgen van de agenda

- Voorbereiden van dieren voor een operatie

- Verlenen van medische ondersteuning aan de chirurg tijdens intakes en operaties

- Bedrijfsklaar maken en houden van de praktijkruimte

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde assistent(e) met ervaring, die verantwoording durft te nemen in onze wachtkamer en communicatief vaardig is. Wij verwachten een pro-actieve houding tijdens alle voorkomende werkzaamheden. Spreekt de combinatie van balie- en ok werk je aan? Ben je bereid na een inwerkperiode mee te draaien met standby ok diensten ? Laat het ons dan weten !

Mail je motivatie en CV t.a.v. Mevr.M.C.Cohn, office manager administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl

www.anicura.nl


AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 26
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken