Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Para veterinairs opgelet!

Ben je toe aan de nieuwe uitdaging in je carrière? Vind je dat je als para veterinair te weinig aandacht krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? Altijd al stappen willen ondernemen binnen de organisatie van een dierenkliniek? Wil je je ontwikkelen in het vakgebied van je keuze maar krijg je daartoe gewoon geen mogelijkheden of wil je een goede start maken als para veterinair binnen de diergeneeskunde? Deze vacature is dan een must om te lezen!

Basic Vets, de snelst groeiende en meest succesvolle diergeneeskundige onderneming van Nederland zoekt ambitieuze en enthousiaste team-players die ons super team aan para veterinairs komen versterken!

Para veterinairs zijn de motor van elke veterinaire onderneming, maar van oudsher verrassend genoeg worden deze fantastische groep mensen niet altijd even serieus genomen. Dat is anders bij Basic Vets!

Wij bieden onze para veterinairs naast goede arbeidsvoorwaarden uitgebreide kansen in persoonlijke ontwikkeling, dier-medische kennis ontwikkeling in vakgebied naar keuze en organisatorische carrière kansen. Zowel met interne opleidingsdagen als externe excursies. We zijn geen kliniek voor luilakken, maar juist DE plek voor de para veterinairs die meer willen, die hun stem willen laten horen en die door het vuur gaan voor het welzijn van het dier!

Tevens hebben wij voor de startende para veterinair een compleet opleidingstraject die je langs alle facetten van dit uitermate interessante vak voert en je laat kennis maken met alle uitdagingen en mogelijkheden die de diergeneeskunde voor jou te bieden heeft. Na je succesvolle start ben je direct bij een onderneming die samen met jou blijft ontwikkelen.

Basic Vets heeft 10 locaties in de Drechtsteden en Rotterdam en je komt te werken in een team van 35 para veterinair collega’s. We bieden nagenoeg alle dier-medische dienstverlening en onderscheiden ons steeds meer als moderne en vooruitstrevende dierenkliniek. We zoeken op dit moment meerdere para veterinairs op verschillende posities voor 24-32 uur per week.

Graag nodigen we je uit om alle mogelijkheden met ons te bespreken in een persoonlijk gesprek.

Stuur hiervoor je CV en motivatie brief naar: personeelszaken@basicvets.nl, tav praktijk manager.

We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten!


Basic Vets

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Johan Richard van Dongen
0614324526
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken