Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Per 1 april 2018 openen wij onze nieuwe dierenkliniek Bloombird in Tuincentrum Overvecht te Zuidoostbeemster. Wij zijn op zoek hiervoor naar 3 (gediplomeerde) paraveterinairen voor ieder 20 uur per week (met uiteraard zicht op snel meer uren zodra de kliniek verder groeit) .Kom jij werken in een moderne dierenkliniek met een jong en gezellig team?

Wij zoeken vooral paraveterinairen die van afwisseling houden in het werk en goed communicatief zijn. Omdat de kliniek in een tuincentrum gelegen is waar veel mensen komen zal het druk aan de balie en telefoon zijn. Daarnaast help je de dierenarts mee met dieren vasthouden, röntgenfoto's maken, laboratoriumwerk (bloed en urine onderzoeken) uitvoeren, gebitsreinigingen doen en assisteren bij operaties.

Wat wij bieden is een modern opgezette nieuwe dierenkliniek waarbij er gewerkt wordt met moderne apparatuur zoals in huis uitgebreid bloedonderzoek, nieuw digitale röntgenapparaat, dentale unit inclusief digitale röntgen en up-to-date anesthesie apparatuur en monitoring.

Help jij ons mee deze nieuwe Bloombird kliniek op te starten? Mail dan graag je motivatiebrief en CV naar bloombirdzob@gmail.com tnv Marcel De Kruijff en Marjolein Secreve


Bloombird ZOB BV

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
M Secreve
0365214874
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Purmerenderweg 43a
1461 DD Zuidoostbeemster
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken