Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2968

Vacature paraveterinair gezelschapsdieren eerstelijns en spoedkliniek Care4animals, Duiven&Arnhem

Ben jij die paraveterinair die graag in een dynamisch team werkt en toe is aan veelzijdige omgeving, waar je veel zelf mag doen en waar ruimte is om te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben wij van jou nodig?

Je bent afgestudeerd paraveterinair. Je hebt een drive om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je kan goed aangeven wat je sterke punten zijn en waar je jezelf verder in wilt uitdagen. Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en bereid bent om af en toe een stapje harder te lopen. Bovenal heb je liefde voor de dieren en een passie om ze beter te maken.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een enorme uitdagende werkplek, waar eerstelijns naast spoed staat. Wij moedigen het aan om jouw sterke kanten te ontwikkelen en jouw passie binnen onze praktijk te vinden. Ons team is hecht en er is veel ruimte voor jou als persoon. Wij zijn niet het standaard personeel die onder een baas werkt. In ons team wordt je gezien als individueel persoon met jouw eigen kwaliteiten.

Het aantal uur is bespreekbaar, maar we zoeken iemand die minimaal 18 uur ons team kan versterken. Onze praktijk werkt niet met de CAO, waardoor we op veel vlakken meer compensatie krijgen voor onze werkzaamheden. Vanwege de spoeddiensten wordt er van je verwacht dat je 1 weekend in de maand oproepbaar bent.

Herken jij jezelf in wie wij zoeken, reageer dan door jouw c.v. en motivatiebrief te mailen naar care4animals@live.nl of persoonlijk te bellen naar 0651341276 en te vragen naar Ellen.


Care 4 animals

Care 4 animals

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Ellen
0316285217
Website: bekijk website
Adres:
rijksweg 22
6921AG Duiven
Nederland

Bekijk alle vacatures van Care 4 animals

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken