Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2229

Verbredingstraject Paraveterinair (door heel Nederland)

Ben jij een gediplomeerde Paraveterinair en lijkt het je leuk om in verschillende typen praktijken te werken bij jou in de buurt, om jouw kennis te verbreden of uit te vinden welke praktijk bij jou past? Of wil je jezelf na je opleiding nog graag verder blijven ontwikkelen op professioneel vlak én als Paraveterinair? Lees dan snel verder!

Wat houdt de rol van Paraveterinair bij ons in?

Wij bieden een Verbredingstraject voor Paraveterinairen die willen uitvinden wat voor dierenartsenpraktijk bij hen past en zichzelf verder willen ontwikkelen. We richten ons op drie pijlers: Ervaringsverbreding, kennisverdieping en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal. Wij geloven dat jij in ons Verbredingstraject met de juiste begeleiding en vaardigheden Paraveterinair Plus kunt worden: een Paraveterinair die een deel van het werk van de Dierenarts uit handen kan nemen en vooral gelukkig is op het werk. Hoe het traject eruitziet? Om jou verder te ontwikkelen volg je twaalf kennismodules en twaalf skills modules. Vanuit onze VeterinaryCareAcademy krijg je de nodige tools om jouw vakkennis verder uit te breiden. Je gaat aan de slag met het uitbreiden van jouw skills, zodat je meer kan en mag doen in de dierenartsenpraktijk. We besteden hierbij bijvoorbeeld aandacht aan de communicatieve vaardigheden. Je gaat aan de slag bij verschillende dierenartsenpraktijken, om zo jouw kennis en ervaringen als Paraveterinair te verbreden. Je start het Verbredingstraject met een trainingsweek, om VeterinaryCare te leren kennen en direct te starten met kennisverdieping. Je krijgt een People Manager toegewezen die jou begeleidt in jouw ontwikkeling, waarmee je vier keer per jaar een Ontplooiingsgesprek hebt. Je kunt gebruikmaken van onze Online Academy met interessante trainingen en krijgt ook nog eens een ontwikkelbudget voor overige scholing. Wat wil je nog meer?

Wat wij bieden

- Persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding gedurende ons Verbredingstraject (twee jaar);

- De mogelijkheid tot online én offline scholing;

- Toegang tot een groot netwerk van dierenartsenpraktijken en Paraveterinairen;

- Een ruim persoonlijk ontwikkelbudget;

- De kans om vanuit een vast dienstverband verschillende opdrachten uit te voeren van 3-9 maanden (max. 1 uur reisafstand);

- Salaris volgens CAO, afhankelijk van jouw werkervaring;

- Volledige reiskostenvergoeding of mogelijkheid tot leaseauto (vanaf 24 uur);

- En een flinke dosis werkplezier, ontspanning en gezelligheid!

Wat wij vragen

- Een gediplomeerde Paraveterinair;

- Relevante werkervaring in de rol van Paraveterinair in een dierenartsenpraktijk (dit kan ook een stage zijn);

- De ambitie om jezelf te (blijven) ontwikkelen als Paraveterinair;

- Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn voor jou belangrijk;

- Je wilt graag aan de slag bij verschillende dierenartsenpraktijken om jouw ervaring verder te verbreden;

- Je kunt goed zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en leergierig.

Wie zijn wij?

Wij zijn VeterinaryCare! Zorgend voor de toekomst, jouw toekomst. Wij geloven in een carrière lang gelukkig zijn. Met een enthousiast team begeleiden wij iedere dag onze Dierenartsen en Paraveterinairen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij geloven dat onze veterinaire zorgprofessionals zich verder ontplooien door middel van ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping. Hierdoor verhogen wij het werkgeluk én werkprestaties van onze professionals. Zo dragen wij bij aan het verbeteren van organisaties, waardoor praktijken efficiënter gaan werken en er een toekomstbestendige bezetting van de praktijk ontstaat. Middels de verschillende ontplooiingstrajecten traint en begeleidt VeterinaryCare met passie Dierenartsen en Paraveterinairen.

Enthousiast geworden?

Sluit je bij ons aan en start in ons Verbredingstraject voor Paraveterinairen!

Neem een kijkje op onze website: www.veterinarycare.nl of stuur direct jouw CV en motivatie naar onze Recruiter Vincent Bonemeijer!

E: werkenbij@veterinarycare.nl

T: 06 28547349.


CareAbout

CareAbout

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Vincent Bonemeijer
06 28547349
Website: bekijk website
Adres:
Vleutenseweg 386
3532HW Utrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van CareAbout

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken