Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Caressa Dierenziekenhuizen is één van de grotere ketens binnen de Nederlandse diergeneeskundige wereld, met hoofdvestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam en een aantal dependances. We streven naar verdere uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij we diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren. Daarom is in 2018 verwijskliniek Hugo in de regio Amsterdam/ Haarlem geopend!

Momenteel telt Caressa ongeveer 85 medewerkers, waarvan 25 dierenartsen. Dit aantal verandert snel vanwege onze snelle groei.

De vacature

Wil jij graag werken bij een dierenziekenhuis met een zeer divers en gezellig

team? We zoeken een paraveterinair voor 30 uur. Als paraveterinair krijg je bij ons een zeer uitgebreid takenpakket, waarin je je enorm kunt ontwikkelen binnen het vak. Het is dus wel van belang dat je snel kunt schakelen, goed om kan gaan met werkdruk en wisselende werkzaamheden. In al onze vestigingen bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een ervaren allround paraveterinair.

Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten.

Wij bieden

Een functie met zeer veel ontwikkelmogelijkheden in een stimulerende omgeving. In al onze praktijken heerst een leuke en open sfeer. Wij streven een goede work-life balance na.

Reageer!

Wij zijn als dierenziekenhuis 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen: dit houdt in dat

je dus zowel avond-, nacht- en weekenddiensten draait volgens rooster. Hierdoor is het ook zeer wenselijk dat je binnen een reisafstand van 30 minuten van de praktijk woont en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met zeer veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: hr@dierenziekenhuizen.nl. Zie ook onze website op www.dierenziekenhuizen.nl.


Caressa Dierenziekenhuizen

Caressa Dierenziekenhuizen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Mirjam van Dijk
0647226390
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Heining 10
1161 PA Zwanenburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken