Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2430

Dierenkliniek Malden-Mook is gevestigd in Malden. We zijn een kleine gezelschapsdierenpraktijk met 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen. We vinden warme en vakkundige zorg voor onze patiƫnten en het persoonlijke contact met hun eigenaren belangrijk.

Vanwege vertrek van een paraveterinair zijn wij uiterlijk per 1 januari 2023 op zoek naar een nieuwe collega voor 27-35 uur of 2 nieuwe collega's voor 15 uur. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid voor een vaste aanstelling.

Ben je opgeleid tot paraveterinair, flexibel inzetbaar (vooral tijdens vakanties) en enthousiast dan willen we je graag in ons team! Belangrijk is een positieve instelling, goede sociale vaardigheden en klantgerichtheid. Het is fijn als je al relevante werkervaring hebt opgedaan. Bij voorkeur woonachtig in de regio Nijmegen ivm participatie in de avond- en weekenddienst (geen nachten).

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan, stuur dan voor 14 november je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar info@dapmaldenmook.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Jolanda Senders via 024-3584107 of jolanda@dapmaldenmook.nl


DAP Malden-Mook

DAP Malden-Mook

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Jolanda Senders
024-3584107
Website: bekijk website
Adres:
Ambachtsweg 13
6581 AX Malden
Nederland

Bekijk alle vacatures van DAP Malden-Mook

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken