Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Wij zijn een eerstelijnspraktijk voor gezelschapsdieren in Swalmen (midden Limburg) waar 1 dierenarts en 2 paraveterinairen werkzaam zijn. Per 1 april 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte, vriendelijke paraveterinair voor minimaal 8uur per week met in de toekomst mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal uren.

De werkzaamheden omvatten paraveterinair gerelateerde taken en handelingen zoals telefoon beantwoorden, voorraadbeheer, baliewerkzaamheden, assisteren tijdens spreekuur en operaties, dieren in opname verzorgen, laboratoriumwerkzaamheden en schoonhouden van de praktijk met toebehoren. Het hebben van ervaring met bovengenoemde is een pluspunt maar geen vereiste.

Wij zoeken een paraveterinair in bezit van diploma die kan samenwerken in een klein team, flexibel is, zelfstandig kan werken en ondernemend van aard is.

Wij bieden een leuke afwisselende baan, een gezellig klein team om in te werken, mogelijkheid tot nascholing en zelf ontwikkeling, salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao.

Heb je interesse in deze functie en pas jij in het bovengenoemde profiel? Neem dan zsm contact met ons op en stuur je CV en motivatiebrief per email of post naar ons toe. Voor vragen mbt de functie zijn wij per email en telefoon bereikbaar.


DAP Swalmen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Marijn Beyers
0475-600726
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Bosstraat 87
6071 XT Swalmen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken