Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Waarneming
Periode: medio augustus 2020 tot medio februari 2021
Ervaring: Niet noodzakelijk

De Kattenpraktijk is een 1e-lijns praktijk met 2 dierenartsen, die uitsluitend katten behandelen. De praktijk is in 2012 geopend en is er trots op de eerste Cats Only praktijk van Nederland te zijn.

Vanwege een verlengd zwangerschapsverlof en vakantie van onze assistentes zoeken wij vanaf medio augustus 2020 versterking van een gediplomeerd paraveterinair gedurende 6 maanden (2 maanden 4 dagen per week en 4 maanden 2 dagen per week, geen weekend/avondspreekuren).

De Kattenpraktijk is een Cats Only praktijk met een Gouden Catfriendly certificaat en het spreekt dan ook voor zich dat je Catminded moet zijn: rust uitstralen, handig in het subtiel hanteren van katten en katten natuurlijk heel leuk vinden!

Onze klantenkring is een hoge mate van klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen gewend en daarom zoeken we iemand met goede communicatieve eigenschappen: goed kunnen praten, maar vooral ook goed kunnen luisteren.

De werkzaamheden hebben een allround karakter: balie, telefoon, assistentie tijdens spreekuur, voorbereiding en assistentie van operaties, urine/bloedonderzoek, schoonmaakwerkzaamheden.

Omdat je soms zelfstandig moet kunnen werken is ervaring handig maar niet absoluut vereist: handigheid en snelheid van leren kunnen dit compenseren.

Kortom: we zoeken een enthousiaste klant- en kat vriendelijke multitasker.

We bieden een gezellige, collegiale praktijk, waar je kan werken met de leukste dieren die er zijn: katten!

Als jij 6 maanden deel wil uitmaken van De Kattenpraktijk, zien we je goed gemotiveerde verhaal met CV , uiterlijk 20 juni a.s. , tegemoet. Je kunt deze sturen naar: petra@dekattenpraktijk.nl


De Kattenpraktijk

De Kattenpraktijk

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Petra Jager
010-45 13 727
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Maria Danneelserf 34
2907BD Capelle a/d IJssel
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken