Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1557

De Kattenpraktijk is een 1e-lijns praktijk met 2 dierenartsen en 3 assistenten, die uitsluitend katten behandelen. De praktijk is in 2012 geopend en is er trots op de eerste Cats Only praktijk van Nederland te zijn.

Vanwege verwachte toename in de werkzaamheden zoeken we, vanaf eind februari 2021, versterking van een paraveterinair (reeds in bezit van DIPLOMA )voor gemiddeld 3 dagen per week (géén weekend/avondspreekuren). Flexibiliteit in de te werken dagen (maandag t/m vrijdag) is noodzakelijk.

De Kattenpraktijk is een Cats Only praktijk met een Gouden Catfriendly certificaat en het spreekt dan ook voor zich dat je Catminded moet zijn: rust uitstralen, handig in het subtiel hanteren van katten en katten natuurlijk heel leuk vinden!

Onze klantenkring is een hoge mate van klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen gewend en daarom zoeken we iemand met goede communicatieve eigenschappen: goed kunnen praten, maar vooral ook goed kunnen luisteren.

De werkzaamheden hebben een allround karakter: balie, telefoon, assistentie tijdens spreekuur, voorbereiding en assistentie van operaties, urine/bloedonderzoek, schoonmaakwerkzaamheden.

Enige ervaring is beslist prettig, maar niet absoluut vereist: handigheid, leergierigheid en een juiste werkdrive kunnen een tekort aan ervaring compenseren. Een paraveterinair diploma is wel vereist.

Kortom: we zoeken een enthousiaste klant- en kat vriendelijke multitasker.

We bieden een gezellige, collegiale praktijk, waar je kan werken met de leukste dieren die er zijn: katten ! Daarnaast doe je bij ons een schat aan ervaring op met het werken met katten.

Als jij deel wil uitmaken van De Kattenpraktijk, zien we jouw verhaal, waarin je motiveert waarom je graag met katten wil en kan werken, incl. CV , uiterlijk 15 februari 2021 , tegemoet. Je kunt deze sturen naar: petra@dekattenpraktijk.nl t.a.v Petra Jager.


De Kattenpraktijk

De Kattenpraktijk

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Petra Jager
010-45 13 727
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Maria Danneelserf 34
2907BD Capelle a/d IJssel
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken