Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 1912

De Kattenpraktijk is een 1e-lijns praktijk met 2 dierenartsen en 3 assistenten, die uitsluitend katten behandelen. Bij ons is de kat koning!

De praktijk is in 2012 geopend en is er trots op de eerste Cats Only praktijk van Nederland te zijn. En binnenkort vieren we ons 10-jarig feestje!

Vanwege toename in de werkzaamheden zoeken we, per direct, versterking van een paraveterinair (reeds in bezit van DIPLOMA ) voor, in elk geval, 1 vaste dag per week : WOENSDAG van 8.30-18.00. Daarnaast eventueel een extra dag wanneer een collega vrij is.

Daarmee is de vacature ook geschikt voor paraveterinairen die reeds elders werken en er een dagje bij willen hebben en op deze manier veel ervaring opdoen met het werken met katten.

De Kattenpraktijk is een Cats Only praktijk met een Gouden Catfriendly certificaat en het spreekt dan ook voor zich dat je Catminded moet zijn: rust uitstralen, handig in het subtiel hanteren van katten en katten natuurlijk heel leuk vinden! Niet voor niets staat in ons logo : "Waar de kat koning is"!"

Onze klantenkring is een hoge mate van klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen gewend en daarom zoeken we iemand met goede communicatieve eigenschappen: goed kunnen praten, maar vooral ook goed kunnen luisteren.

De werkzaamheden betreffen vooral balie, telefoon, assistentie tijdens spreekuur, urine/bloedonderzoek en lichte schoonmaakwerkzaamheden. Ervaring met assistentie bij operaties is handig, maar is niet zonder meer vereist.

Ervaring in beantwoorden van vragen en cliƫnten goed telefonisch te woord kunnen staan is wel een vereiste.

Je dient in bezit te zijn van een paraveterinair diploma.

Kortom: we zoeken een enthousiaste klant- en kat vriendelijke collega

We bieden een gezellige, collegiale praktijk, waar je kan werken met de leukste dieren die er zijn: katten ! Daarnaast doe je bij ons een schat aan ervaring op met het werken met katten. We zijn een relatief kleine praktijk met een team dat elkaar helpt, trots is op wat we doen en waarin we gelijkwaardig en respectvol met elkaar omgaan. We zijn hier geen nummer.

Als jij deel wil uitmaken van De Kattenpraktijk, zien we jouw verhaal, waarin je motiveert waarom je graag bij De Kattenpraktijk zou willen werken, incl. CV , uiterlijk 20 november 2021 , tegemoet. Je kunt deze sturen naar: petra@dekattenpraktijk.nl t.a.v Petra Jager.


De Kattenpraktijk

De Kattenpraktijk

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Petra Jager
010-45 13 727
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Maria Danneelserf 34
2907BD Capelle a/d IJssel
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken