Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1643

Voor onze veelzijdige holistische praktijk zijn wij per direct op zoek naar een assistente/ paraveterinair die ons team wil komen versterken.

Even voorstellen… Den Hoek is een holistische praktijk waar Westerse en Oosterse (dier)geneeskunde samen komen en het welzijn van het dier voorop staat. Holisme komt van de term “holos” hetgeen betekent dat het geheel meer is dan de som der delen. Door problemen van verschillende kanten te benaderen en te behandelen bereikt men een beter en langduriger resultaat. Dit houdt in dat we naast de reguliere westerse geneeswijzen bijvoorbeeld ook werken met o.a. acupunctuur, chiropractie en manuele therapie.

Wij zijn een dynamische, zelfstandige gemengde praktijk voor zowel paarden als kleine huisdieren. Daarnaast hebben we ook nog een humane afdeling.
Ons team bestaat uit 7 dierenartsen, 1 dierfysiotherapeut, 6 assistentes, 1 praktijkmanager, 1 financieel manager, 2 humane acupuncturisten en 1 humaan arts. Wij zijn geen spoedkliniek en daarom niet geopend in het weekend of in de avonden.

Waar zijn we naar op zoek?
Door het vertrek van 1 van de assistentes is er per direct een vacature voor een enthousiaste assistente vrij gekomen voor 32 uur per week. Minder uren zijn eventueel bespreekbaar.

We zijn op zoek naar een leuke en spontane collega die uit de directe omgeving van de Bilt komt. Ben jij een echte duizendpoot die geïnteresseerd is in holistische geneeswijzen en van aanpakken weet, dan ben je hier op de juiste plek. Paraveterinair zijn is een pré, maar niet noodzakelijk. Ervaring hebben met balie werkzaamheden zoals telefoon, agenda beheer en het afhandelen van betalingen is wenselijk. De praktijk heeft ook een webshop, dus daar dienen ook alle handelingen voor verricht te worden. En natuurlijk hoort het schoonmaken van de praktijk er ook bij.

De werkdagen zullen van dinsdag tot en met vrijdag zijn. Op de dinsdag, woensdag en vrijdag is dat van 8.30 uur tm 17.00 uur en op donderdag van 10.00 uur tot sluitingstijd. Je bent dan meestal rond 18.00 uur klaar.

Als jij onze nieuwe collega wordt, willen we jou dan ook zo snel mogelijk inwerken tot een assistente/paraveterinair die van toegevoegde waarde is voor onze praktijk en zelfstandig kan functioneren binnen het team.

Speekt deze vacature je aan, neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van je!

Een CV en motivatiebrief kunnen gestuurd worden naar vacature@holistischdierenarts.nl t.a.v. Stefanie van Marle- Bresser.

Mocht je het leuk vinden om meer te weten over onze praktijk kijk dan op onze website www.holistischdierenarts.nl.


Den Hoek, holistische praktijk voor dier & mens

Den Hoek, holistische praktijk voor dier & mens

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Stefanie van Marle-Bresser
0302961462
Website: bekijk website
Adres:
Bisschopsweg 2
3732 HW de Bilt
Nederland

Bekijk alle vacatures van Den Hoek, holistische praktijk voor dier & mens

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken