Paraveterinair

Reeds ingevuld
Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1520

Gezocht: enthousiaste collega die zeker weet dat haar/zijn passie is: paraveterinair zijn in een dynamische en leuke gezelschapsdierenkliniek!

Helaas gaat 1 van onze kanjers ons verlaten. Daarom hebben wij plaats voor een paraveterinair voor 30-35 uur per week vanaf: zodra de perfecte kandidaat beschikbaar is!

We zoeken iemand die stressbestendig is want het kan flink druk zijn bij ons op de kliniek. Daarnaast zoeken we iemand met een vriendelijke uitstraling en die van lachen houdt. Jij houdt van dieren en van mensen!

Misschien kan jij alles al maar zo niet: bij ons kan (en moet) je je verder ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd aan ons wil binden. Mensen die tussen de 25 en 35 jaar oud zijn hebben een kleine pré in verband met de leeftijdsopbouw van het team. Ook zijn wij benieuwd naar jouw hobby's en andere passies, buiten de diergeneeskunde om.

We bieden een baan voor 30-35 uur per week in een mooie en gezellige werkomgeving. Je gaat werken op de hoofdkliniek en in onze dependance, in 1 van de mooiste dierenspeciaalzaken van Nederland. Gouda is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging? Mail ons dan!

Stuur jouw motivatie-brief met jouw c.v. en een recente foto naar info@dierenartsgouda.nl met als onderwerp: sollicitatie


Dier Medisch Centrum Gouda

Dier Medisch Centrum Gouda

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Marcelien Baerveldt
06-14760492
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Vuurdoornlaan 2
2803 BB Gouda
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken