Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2442

In een notendop:

• een baan voor 1 tot 4 dagen in een klein en ontzettend gezellig team

• kleine, zelfstandige en gemoedelijke dorpspraktijk

• voldoende pauzes, geen diensten, geen avondspreekuren

• fijne, trouwe klantenkring die je al snel bij naam kent

Wat bieden wij

Je krijgt van ons een contract voor 8,5 - 34 uur per week (1 tot 4 dagen). We bieden je een baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt, waarin we altijd tijd maken voor een kletsje met elkaar en met de klanten, en waarin je de ruimte krijgt om jouw specifieke talenten te ontwikkelen.

Je werkt elke dag met 1 of 2 collega-paraveterinairen en 1 dierenarts. De verhouding tussen telefoon/baliewerk en OK-werk kan afgestemd worden op jouw voorkeuren. Indien gewenst mag je zelfstandig puppyconsulten en seniorconsulten draaien. Daarnaast geven we je graag de verantwoordelijkheid over een paar specifieke taken, zoals bijvoorbeeld voorraadbeheer, computeronderhoud of roosters opstellen. Welke en hoeveel taken je precies krijgt, spreken we samen af en is afhankelijk van jouw interesses en talenten. Je hoeft geen diensten te draaien.

Wie zijn wij Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. Je komt te werken met 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen. Stuk voor stuk verschillende karakters, maar allemaal met gevoel voor humor, zorgzaam voor elkaar en altijd bereid van elkaar te leren.

We bedienen een gezellig dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en hebben een fijne, trouwe klantenkring die elk jaar groeit. De eigenaar van de praktijk is daarnaast bedreven in laparoscopische sterilisaties waarmee we een grotere regio bereiken.

Ons motto ‘beter door aandacht’ geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega’s.

We zijn altijd in ontwikkeling en proberen op creatieve manieren op te vallen bij onze klanten, de praktijk te laten groeien, en nieuwe diensten te ontwikkelen.

We hebben bewuste keuzes gemaakt in ons diergeneeskundig palet aan diagnostische mogelijkheden: voor zaken die wij niet in huis hebben (zoals röntgen en echo) werken wij samen met een buurtpraktijk waardoor wij onze klanten alles kunnen bieden wat nodig is om verantwoorde veterinaire zorg te leveren.

We hechten veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, daarom hebben wij consulten van een kwartier, voldoende (echte!) pauze en een open en gezellige werksfeer.

Wie ben jij

Jij bent een echte jongleur: het is voor jou geen probleem om 6 ballen tegelijk in de lucht te houden. Ondanks de chaos die kan heersen in een dierenartsenpraktijk, weet je overzicht te bewaren en werk je zorgvuldig en nauwkeurig. Een opgeruimde praktijk zorgt bij jou voor een opgeruimd humeur.

Je beschikt daarnaast ook nog eens over humor, je hebt een makkelijke babbel en straalt zelfvertrouwen en kundigheid uit, zodat onze klanten zich bij jou in goede handen voelen. Een ontevreden eigenaar of een bijtende hond zie jij dan ook niet als een probleem maar als een uitdaging.

Je hebt al werkervaring, zodat we je met een gerust hart zelfstandig aan het werk kunnen zetten. We verwachten dat je zo collegiaal bent om een ander z'n vakantie te gunnen en dus maximaal 10 keer per jaar 1/2 - 1 dag per week in kunt vallen.

Onder de rook van Amsterdam

We zijn een echte dorpspraktijk in het midden van het land. Een half uurtje van Utrecht en Haarlem, nog dichter bij Amsterdam. Onze klantenkring varieert van echte Ouderkerkers tot yuppen die verhuisd zijn uit Amsterdam en een enkele expat. Onze klanten zijn fijne, bereidwillige mensen die graag het beste willen voor hun dier. Het contact is persoonlijk en gemoedelijk.
Relaxte werktijden

Je start om 8:30 of 9:00 en bent om 17:30 of 18:00 klaar. In het weekend zijn wij dicht, je draait geen diensten. Een keertje overwerken kan uiteraard gebeuren, maar dat is een uitzondering en zeker geen regel.
Ruimte voor rust

Pauze is pauze: je hebt bij ons gegarandeerd minimaal een half uur om rustig een boterham te eten. Heb je geen werkzaamheden die afgerond moeten worden, dan heb je zelfs een uur voor jezelf. Tussen half 1 en half 2 staat de telefoon op het antwoordapparaat en is de deur dicht. Aan het einde van de dag heb je, afhankelijk van je werktijden, 30-60 min om je werkzaamheden in alle rust af te ronden, zonder telefoon en binnenlopende klanten.

Eigenzinnig en creatief

We varen onze eigen koers, onafhankelijk van een keten. We hebben een duidelijk eigen smoel, check onze websites: dierenartsaandeamstel.nl en debestesterilisatie.nl. We focussen op aandacht en service en concurreren niet op prijs. Met onze laparoscopische sterilisaties trekken we klanten uit de wijde regio die speciaal komen voor dat stapje extra dat wij voor ze zetten.

Kies je eigen ontwikkelingspad

We zijn flexibel en denken graag met je mee om jou de leukste paraveterinair te laten zijn die je kunt zijn. Wil je voornamelijk achter de balie werken, of juist zoveel mogelijk in de OK? Wil je puppy- of seniorconsulten gaan doen? Wil je liever achter de schermen bezig zijn met het voorraadbeheer of met website onderhoud? Wil je graag nascholingen volgen in een bepaalde richting? Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk!


Dierenarts Aan de Amstel

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
B. Muijlaert
020-4963131
Website: bekijk website
Adres:
Hoger Amstellaan 1
1191GM Ouderkerk aan de Amstel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenarts Aan de Amstel

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken